Onder constructie: Momenteel werken wij aan de realisatie van onze volledige vernieuwde website. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0487-521265 of info@dearendwinssen.nl

De mogelijkheden van evenementcatering

Als geen ander verstaan wij de kunst van evenementcatering. Complete gerechten, hartige hapjes en zoete lekkernijen, buffetten of walking diners, maar ook een passende beleving. Dat is waar wij als smaak- en sfeermakers voor zorgen. Dat houdt in:

  • Aankleding van je (bedrijfs)feest of evenement op locatie
  • Levering van alle faciliteiten; van audiovisuele materialen tot en met meubilair
  • Eventueel de complete organisatie van je event

Barbecueën in de overtreffende trap

Barbecueën in de overtreffende trap, met live cooking en koks die weten hoe je het lekkerste stuk vlees of vis het beste grilt. Dat is een barbecue georganiseerd door De Arend. Bij barbecueën komt meer kijken dan alleen de bereiding van het perfecte vlees. Zo zijn ook alle salades, sauzen en bijgerechten die we serveren huisgemaakt. We werken alleen met dagverse seizoensproducten. Want of het nu zomer of winter is, barbecueën kan altijd. Ook houden we rekening met vegetariërs. Vraag naar onze barbecuemenu’s.


Bruiloftscatering op locatie naar keuze

Trouwen jullie thuis? In de buitenlucht? Of op die ene geweldige locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben? Laat de catering aan ons over en we maken er een sprookjesachtige beleving van. Compleet met bruidstaart, champagne en borrelhapjes en eventueel een restaurant op locatie, buffet of walking diner. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


(Bedrijfs)feesten of evenementen

Valt er wat te vieren? Zoals een jubileum, opening van een bedrijfspand of productlancering? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat graag op locatie viert. Want waar proef je de sfeer nu het best als in je eigen vertrouwde omgeving? Ook het aantal gasten kan een goede reden zijn om uit te wijken naar een grotere locatie. Wij wijken gewoon met je mee! Met heel ons team, van koks tot bedienend personeel. Zij zijn niet alleen echte smaak- en sfeermakers, maar ook zeer professioneel. Goede gesprekken zullen zij nooit onderbreken en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van evenementcatering contact op.
We denken graag met je mee, adviseren en doen dan een passend voorstel.