De mogelijkheden van onze creatieve catering

Als geen ander verstaan wij de kunst van cateren. Complete gerechten, hartige hapjes en zoete lekkernijen, buffetten of walking diners, maar ook een passende beleving. Dat is waar wij als smaak- en sfeermakers voor zorgen. Dat houdt in:

  • Volledige ankleding van je (bedrijfs)feest of evenement op locatie
  • Levering van alle faciliteiten; van audiovisuele materialen tot en met bars, tent en meubilair
  • Eventueel de complete organisatie van je evenement, van concept creatie tot productie

Barbecueën in de overtreffende trap

Barbecueën in de overtreffende trap, met live cooking en koks die weten hoe je het lekkerste stuk vlees of vis het beste grilt. Dat is een barbecue georganiseerd door De Arend. Bij barbecueën komt meer kijken dan alleen de bereiding van het perfecte vlees. Zo zijn ook alle salades, sauzen en bijgerechten die we serveren huisgemaakt. We werken alleen met dagverse seizoensproducten. Want of het nu zomer of winter is, barbecueën kan altijd. Ook houden we rekening met vegetariërs. Vraag naar onze barbecuemenu’s.

luxe barbecue catering op locatie de arend
bruiloft cateraar catering de arend winssen

Bruiloftscatering op locatie naar keuze

Trouwen jullie thuis? In de buitenlucht? Of op die ene geweldige locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben? Laat de catering aan ons over en we maken er een sprookjesachtige beleving van. Compleet met bruidstaart, champagne en borrelhapjes en eventueel een restaurant op locatie, buffet of walking diner.

(Bedrijfs)feesten en evenementen

Valt er wat te vieren? Zoals een jubileum, opening van een bedrijfspand of productlancering? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat graag op locatie viert. Want waar proef je de sfeer nu het best als in je eigen vertrouwde omgeving? Ook het aantal gasten kan een goede reden zijn om uit te wijken naar een grotere locatie. Wij wijken gewoon met je mee! Met heel ons team, van koks tot bedienend personeel. Zij zijn niet alleen echte smaak- en sfeermakers, maar ook zeer professioneel. Goede gesprekken zullen zij nooit onderbreken en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Van buffet tot borrelhap en van live cooking tot finger food

Of het nu gaat om een ouderwets lekker Hollands buffet, Spaanse tapas of borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft. Onze koks zullen je verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

Borrelen en feesten op jouw unieke locatie

Valt er wat te vieren? Een familiefeest, 25-jarige bruiloft of gewoon om dat het kan? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat graag op locatie viert. Want waar proef je de sfeer nu het best als in je eigen vertrouwde omgeving? Ook het aantal gasten kan een goede reden zijn om uit te wijken naar een grotere locatie. Wij wijken gewoon met je mee! Met heel ons team, maar ook onze barren. Zo kunnen wij voor zowel het eten, als alle dranken zorgen.

Liever ook de locatie aan ons overlaten? Denk ook eens aan een feest in onze gasterij of een andere unieke locatie.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita