De mogelijkheden van onze creatieve catering

Als geen ander verstaan wij de kunst van cateren. Complete gerechten, hartige hapjes en zoete lekkernijen, buffetten of walking diners, maar ook een passende beleving. Dat is waar wij als smaak- en sfeermakers voor zorgen. Dat houdt in:

  • Volledige ankleding van je (bedrijfs)feest of evenement op locatie
  • Levering van alle faciliteiten; van audiovisuele materialen tot en met bars, tent en meubilair
  • Eventueel de complete organisatie van je evenement, van concept creatie tot productie
Jouw gelegenheid on fire!

Barbecueën in de overtreffende trap

Barbecueën in de overtreffende trap, met live cooking en koks die weten hoe je het lekkerste stuk vlees of vis het beste grilt. Dat is een barbecue georganiseerd door De Arend. Bij barbecueën komt meer kijken dan alleen de bereiding van het perfecte vlees. Zo zijn ook alle salades, sauzen en bijgerechten die we serveren huisgemaakt. We werken alleen met dagverse seizoensproducten. Want of het nu zomer of winter is, barbecueën kan altijd. Ook houden we rekening met vegetariërs. Vraag naar onze barbecuemenu’s.


De mooiste dag van jullie leven

Bruiloftscatering op locatie naar keuze

Trouwen jullie thuis? In de buitenlucht? Of op die ene geweldige locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben? Laat de catering aan ons over en we maken er een sprookjesachtige beleving van. Compleet met bruidstaart, champagne en borrelhapjes en eventueel een restaurant op locatie, buffet of walking diner.


Waar hard werken wordt beloond

(Bedrijfs)feesten en evenementen

Valt er wat te vieren? Zoals een jubileum, opening van een bedrijfspand of productlancering? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat graag op locatie viert. Want waar proef je de sfeer nu het best als in je eigen vertrouwde omgeving? Ook het aantal gasten kan een goede reden zijn om uit te wijken naar een grotere locatie. Wij wijken gewoon met je mee! Met heel ons team, van koks tot bedienend personeel. Zij zijn niet alleen echte smaak- en sfeermakers, maar ook zeer professioneel. Goede gesprekken zullen zij nooit onderbreken en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.


Culinair

Van buffet tot borrelhap en van live cooking tot finger food

Of het nu gaat om een ouderwets lekker Hollands buffet, Spaanse tapas of borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft. Onze koks zullen je verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.


Voetjes van de vloer

Borrelen en feesten op jouw unieke locatie

Valt er wat te vieren? Een familiefeest, 25-jarige bruiloft of gewoon om dat het kan? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat graag op locatie viert. Want waar proef je de sfeer nu het best als in je eigen vertrouwde omgeving? Ook het aantal gasten kan een goede reden zijn om uit te wijken naar een grotere locatie. Wij wijken gewoon met je mee! Met heel ons team, maar ook onze barren. Zo kunnen wij voor zowel het eten, als alle dranken zorgen.

Liever ook de locatie aan ons overlaten? Denk ook eens aan een feest in onze gasterij of een andere unieke locatie.