Voel je te gast op je eigen gelegenheid

Bij Gasterij De Arend vier je bijzondere momenten. Ongedwongen samenzijn met familie, vrienden, collega’s of goede kennissen. Samen een toost uitbrengen, dansen, genieten, bijpraten, maar soms ook afscheid nemen. Bij ons ben je te gast op je eigen gelegenheid. Of dat nu een feest is, een condoleance of 50-jarig jubileumfeest met diner.

Vieren in familiaire sferen

Beleef het gevoel van een traditioneel familiediner tijdens een intiem etentje met een select gezelschap. Schuif met z’n allen aan tafel en geniet van de verrassende smaken die onze chefkok speciaal voor jullie bereidt tijdens een Private Dining.

Eten met een groter gezelschap? Ga voor een buffet borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft.

Meer informatie over de mogelijkheden?

groepsdiner-private-dining-de-arend-winssen-restaurant-gasterij
trouwlocatie winssen de arend cateraar bruiloft

Een bruiloft vieren op je eigen manier

Een van de meest bijzondere dagen van je leven verdient het om onvergetelijk en zorgeloos te worden. Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Met de mensen die jij en je toekomstige partner liefhebben, in een sfeer die bij jullie past. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

Wist je dat…

…het mogelijk is om bij ons voor de wet te trouwen? Maar bijvoorbeeld ook in het pittoreske kerkje in Winssen of op een voor jullie bijzondere locatie. Zoals het ouderlijk huis, dat ene mooie kasteel of in een boomgaard. Waar jullie elkaar ook het ja-woord willen geven, wij zorgen ervoor dat het helemaal in jullie bruiloftsstijl gebeurt. Inclusief aankleding, hapjes en drankjes. Wij trouwen graag op locatie.

Feesten bij De Arend

Al sinds 1899 staan we bekend om ons topgastheerschap. Mede door deze ervaring hebben we tal van ideeën voor de invulling van feesten en partijen. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze met ons! Niets is te gek. De lekkerste hapjes, buffetten of kleine gerechten en de beste wijnen in een fijne sfeer. We regelen het voor je. Maar eventueel ook de verdere aankleding van je feest met licht, geluid, meubilair en meer organisatorische randzaken. Als jouw gasten na afloop maar kunnen zeggen: ‘Wat hebben we genoten!’

Bij verlies van een dierbare, passend afscheid nemen

Wanneer je een dierbare verliest, volgt een verdrietige periode. Afscheid nemen hoort erbij. Het is fijn wanneer je dat in alle rust kunt doen. Zonder dat je op de tijd hoeft te letten of je zorgen hoeft te maken over de organisatie van de condoleance. Na afloop van de crematie of begrafenis zorgen wij voor een compleet aangeklede koffietafel of borrel. In een intieme sfeer met elkaar napraten en herinneringen ophalen, eventueel met muzikale omlijsting of bijzondere hapjes. Zolang het maar past bij het afscheid dat je voor je dierbare voor ogen hebt.

de arend koffietafel uitvaart condoleance afscheid dienst winssen gasterij

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita