Bij De Arend ben je te gast op je eigen gelegenheid

Bij Gasterij De Arend vier je bijzondere momenten. Ongedwongen samenzijn met familie, vrienden, collega’s of goede kennissen. Samen een toost uitbrengen, dansen, genieten, bijpraten, maar soms ook afscheid nemen. Bij ons ben je te gast op je eigen gelegenheid. Of dat nu een feest is, een condoleance of 50-jarig jubileumfeest met diner.

Feesten bij De Arend:

’Wat hebben we genoten!’

Al sinds 1899 staan we bekend om ons topgastheerschap. Mede door deze ervaring hebben we tal van ideeën voor de invulling van feesten en partijen. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze met ons! Niets is te gek. De lekkerste hapjes, buffetten of kleine gerechten en de beste wijnen in een fijne sfeer. We regelen het voor je. Maar eventueel ook de verdere aankleding van je feest met licht, geluid, meubilair en meer organisatorische randzaken. Als jouw gasten na afloop maar kunnen zeggen: ‘Wat hebben we genoten!’


Bij de Arend of op locatie

Een bruiloft vieren op je eigen manier

Een van de meest bijzondere dagen van je leven verdient het om onvergetelijk en zorgeloos te worden. Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Met de mensen die jij en je toekomstige partner liefhebben, in een sfeer die bij jullie past. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

Wist je dat…

het mogelijk is om bij ons voor de wet te trouwen? Maar bijvoorbeeld ook in het pittoreske kerkje in Winssen of op een voor jullie bijzondere locatie. Zoals het ouderlijk huis, dat ene mooie kasteel of in een boomgaard. Waar jullie elkaar ook het ja-woord willen geven, wij zorgen ervoor dat het helemaal in jullie bruiloftsstijl gebeurt. Inclusief aankleding, hapjes en drankjes. Wij trouwen graag op locatie


Groot of klein gezelschap

Eten in familiaire sferen

Beleef het gevoel van een traditioneel familiediner tijdens een intiem etentje met een select gezelschap. Schuif met z’n allen aan tafel en geniet van de verrassende smaken die onze chefkok speciaal voor jullie bereidt tijdens een Private Dining.

Eten met een groter gezelschap? Ga voor een buffet borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft.

Meer informatie over de mogelijkheden?


Bij verlies van een dierbare

Passend afscheid nemen

Wanneer je een dierbare verliest, volgt een verdrietige periode. Afscheid nemen hoort erbij. Het is fijn wanneer je dat in alle rust kunt doen. Zonder dat je op de tijd hoeft te letten of je zorgen hoeft te maken over de organisatie van de condoleance. Na afloop van de crematie of begrafenis zorgen wij voor een compleet aangeklede koffietafel of borrel. In een intieme sfeer met elkaar napraten en herinneringen ophalen, eventueel met muzikale omlijsting of bijzondere hapjes. Zolang het maar past bij het afscheid dat je voor je dierbare voor ogen hebt.


Wilt u meer weten over de Gasterij?