Onder constructie: Momenteel werken wij aan de realisatie van onze volledige vernieuwde website. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0487-521265 of info@dearendwinssen.nl

Restaurant De Arend

Huiselijke intimiteit voert in Restaurant De Arend de boventoon. Het is een plek waar je jezelf thuis voelt. Waar je tafelt met familie en vrienden. Waar je samen proeft, lacht en goede gesprekken hebt. Onder het genot van verrassend bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

Als gasten ons na afloop vertellen dat het perfect was, maar eigenlijk niet weten waarom, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan. Wees welkom en beleef het zelf!

Reserveer hier een tafel of bel 0487 – 521265

Ontmoet onze chefkok

Davy Kersten

Chefkok Davy Kersten (mét Winssense roots) vormt de creatieve en culinaire basis van het menu dat bestaat uit eerlijke gerechten. Vlees, vis en vegetarisch. Af en toe met een vleugje uit de niet-westerse keuken. Dit geeft de gerechten hun bijzondere en verfijnde smaak. Davy werkt enkel met pure ingrediënten, wanneer mogelijk afkomstig van lokale ondernemers en leveranciers.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de menukaart of kom langs en laat je verrassen!

Smaken beleven

Restaurant De Arend is ontstaan vanuit ons familiebedrijf waarin gastheerschap al sinds 1899 centraal staat. Het restaurant is een lang gekoesterde droom die we in juli 2019 hebben waargemaakt. Jarenlange ervaring in gastvrijheid en de gretigheid om van iedere smaak een beleving te maken, komen in ons restaurant samen.
 Verfijnde gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Een echte smaakbeleving! We zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Ook voor een ontspannen borrel of een privé-etentje met een groter gezelschap ben je van harte welkom.

 

Cadeaubonnen

Geef een smaakbeleving cadeau

Verras een ander ook met een smaakbeleving in ons restaurant. Onze cadeaubonnen zijn leuk als relatiegeschenk of om familie, vrienden of personeel cadeau te doen. De waarde bepaal je zelf. Kom tijdens openingstijden langs in ons restaurant om de cadeaubon op te halen.