Uit eten in Winssen

Huiselijke intimiteit voert in Restaurant De Arend de boventoon. Het is een plek waar je jezelf thuis voelt. Waar je tafelt met familie en vrienden. Waar je samen proeft, lacht en goede gesprekken hebt. Onder het genot van verrassend bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

Lunchen in Winssen

Als gasten ons na afloop vertellen dat het heerlijk was, maar eigenlijk niet weten waarom, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan. Wees welkom en beleef het zelf!

Reserveer een tafel door klik rechtsonder op deze pagina op ‘reserveren’ te klikken, of bel met 0487 – 521265.

IMG 6084

Meet the chefs

Ontmoet onze nieuwe chef, Quint! Al ruim 4 jaar souschef bij De Arend en een jonge, maar doorgewinterde kok met ervaring in keukens door het hele land. In 2021 voegde Gijs (zie onderstaand) zich toe aan de witte restaurantbrigade.

Samen zetten ze het culinaire erfgoed voort, dat chef Davy in 2019 heeft opgebouwd. Quint en Gijs brengen vernieuwende creativiteit en bevlogenheid naar onze keuken. Met ons toegewijde team van smaakmakers staan ze klaar om jouw smaakpapillen te verwennen met hun eigen culinaire twist.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de menukaart of kom langs en laat je verrassen!

Smaken beleven

Restaurant De Arend is ontstaan vanuit ons familiebedrijf waarin gastheerschap al sinds 1899 centraal staat. Het restaurant is een lang gekoesterde droom die we in juli 2019 hebben waargemaakt. Jarenlange ervaring in gastvrijheid en de gretigheid om van iedere smaak een beleving te maken, komen in ons restaurant samen.

IMG 4110

De hele dag door genieten

bakkie doen, gebakje erbij, bijkletsen, lunch, borrelen of dineren…

Verfijnde gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Een echte smaakbeleving! We zijn geopend van woensdag tot en met zondag.

In de zomermaanden zijn we op woensdag en donderdag vanaf 11.00 geopen en in de wintermaanden vanaf 16.00 uur. In de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn we geopend vanaf 10.00 uur.

Liever een ontspannen borrel of een privé-etentje met een groter gezelschap?

Voel je van harte welkom.

IMG 5484

Smaken uit de streek

Het Land van Maas en Waal heeft meer te bieden dan men vaak denkt. Zo zijn er in Winssen al meerdere groenten- en fruittelers waar we graag en nauw mee samenwerken voor de samenstelling van onze gerechten, evenals met lokale kaasboeren.

Eén van onze meest bijzondere samenwerking is met de Kloosterboerderij van Buuren in Horssen. Puur, lokaal en eerlijk vlees van Belgische witblauwe runderen en Nederlandse landvarkens.

Van borrel tot wijnarrangement

Bij lekker eten hoort natuurlijk een bijpassende wijn of andere drank. Zo is onze wijnkaart geselecteerd in samenwerking met registervinoloog Bjørn Scholten van Chefs Culinar, finalist vinoloog van het jaar 2019. Hierdoor kunnen we je altijd adviseren met een bijpassende wijn bij een gerecht of een volledig wijnarrangement, afgestemd op het aantal gangen. Met onze kennis en uitgebreide bar met speciaalbieren en cocktails, maken we avondje uit compleet.

IMG 96522

Een aanrader!

Vriendelijk personeel. Iedere gerecht heeft een verrassende smaak beleving. Kortom super restaurant om een keer alle lekkernijen te gaan proeven!

– Jeroen

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Een echte aanrader

We hebben gisteren voor de eerste keer bij jullie gegeten. Er heerste een prettige sfeer, vonden het een comfortabele ambiance met mooie groene tinten (de kleur van de rust), en werden bediend door vriendelijk en goed onderlegd personeel. De gangen (we hebben er drie gekozen) waren culinair hoogstaand met zeer verfijnde smaken. Alom voor herhaling vatbaar.

– Annemieke

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

We hebben genoten van het 4 gangen verrassingsmenu. Delicate gerechten, mooie combinaties en prachtig opgemaakte borden. Een feestje voor het oog en de mond!

– Linda

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Gastvrij onthaal, aanrader!

We hadden een fijne plek in het restaurant bij de bar in de buurt. Mijn moeder hoort niet zo goed, maar we konden elkaar goed verstaan. Er hing een fijne, gemoedelijke sfeer: we voelden ons heel welkom. Vriendelijk personeel, dat antwoord had (of incidenteel voor ons opzocht) op alle vragen. Ook glutenvrij eten is echt goed geregeld en lekker. Aanrader!

– Anoniem