Huiselijke sfeer met smaken uit het seizoen en de regio Maas en Waal, beleef het zelf!
Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
Huiselijke intimiteit voert in Restaurant De Arend de boventoon. Het is een plek waar je jezelf thuis voelt. Waar je tafelt met familie en vrienden, in klein óf groot gezelschap. Waar je samen proeft, lacht en goede gesprekken hebt. Onder het genot van verrassend bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren. Een wisselende menukaart met seizoensgebonden gerechten zorgt voor een culinaire beleving.
Reserveer een tafel door klik rechtsonder op deze pagina op ‘reserveren’ te klikken, of bel met 0487 – 521265.
Het Land van Maas en Waal heeft meer te bieden dan men vaak denkt. Zo zijn er in Winssen al meerdere groenten- en fruittelers waar we graag nauw mee samenwerken voor de samenstelling van onze gerechten.
Eén van onze meest bijzondere samenwerking is met de Kloosterboerderij van Buuren in Horssen. Puur, lokaal en eerlijk vlees van Belgische witblauwe runderen en Nederlandse landvarkens.
Ontdek waarom de smaken uit onze regio zo bijzonder zijn en ga eens uit eten in Maas en Waal. Hopelijk zien we je snel bij De Arend!
Ontmoet onze nieuwe chef, Quint! Al ruim 4 jaar souschef bij De Arend en een jonge, maar doorgewinterde kok met ervaring in keukens door het hele land. In 2021 voegde Gijs (zie onderstaand) zich toe aan de witte restaurantbrigade.
Samen zetten ze het culinaire erfgoed voort, dat chef Davy in 2019 heeft opgebouwd. Quint en Gijs brengen vernieuwende creativiteit en bevlogenheid naar onze keuken. Met ons toegewijde team van smaakmakers staan ze klaar om jouw smaakpapillen te verwennen met hun eigen culinaire twist.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de menukaart of kom langs en laat je verrassen!
Restaurant De Arend is ontstaan vanuit ons familiebedrijf waarin gastheerschap al sinds 1899 centraal staat. Het restaurant is een lang gekoesterde droom die we in juli 2019 hebben waargemaakt. Jarenlange ervaring in gastvrijheid en de gretigheid om van iedere smaak een beleving te maken, komen in ons restaurant samen.
bakkie doen, gebakje erbij, bijkletsen, lunch, borrelen of dineren…
Verfijnde gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Een echte smaakbeleving! We zijn geopend van woensdag tot en met zondag.
In de zomermaanden zijn we op woensdag en donderdag vanaf 11.00 geopen en in de wintermaanden vanaf 16.00 uur. In de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn we geopend vanaf 10.00 uur.
Liever een ontspannen borrel of een privé-etentje met een groter gezelschap?
Voel je van harte welkom.
Bij lekker eten hoort natuurlijk een bijpassende wijn of andere drank. Zo is onze wijnkaart geselecteerd in samenwerking met registervinoloog Bjørn Scholten van Chefs Culinar, finalist vinoloog van het jaar 2019. Hierdoor kunnen we je altijd adviseren met een bijpassende wijn bij een gerecht of een volledig wijnarrangement, afgestemd op het aantal gangen. Met onze kennis en uitgebreide bar met speciaalbieren en cocktails, maken we avondje uit compleet.