Restaurant De Arend

Huiselijke intimiteit voert in Restaurant De Arend de boventoon. Het is een plek waar je jezelf thuis voelt. Waar je tafelt met familie en vrienden. Waar je samen proeft, lacht en goede gesprekken hebt. Onder het genot van verrassend bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

Als gasten ons na afloop vertellen dat het heerlijk was, maar eigenlijk niet weten waarom, dan weten wij dat we het goed hebben gedaan. Wees welkom en beleef het zelf!

Reserveer een tafel door klik rechtsonder op deze pagina op ‘reserveren’ te klikken, of bel met 0487 – 521265

Ontmoet onze chefkok

Davy Kersten

Chefkok Davy Kersten (mét Winssense roots) vormt de creatieve en culinaire basis van het menu dat bestaat uit eerlijke gerechten. Vlees, vis en vegetarisch. Af en toe met een vleugje uit de niet-westerse keuken. Dit geeft de gerechten hun bijzondere en verfijnde smaak. Davy werkt enkel met pure ingrediënten, wanneer mogelijk afkomstig van lokale ondernemers en leveranciers.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de menukaart of kom langs en laat je verrassen!

Smaken beleven

Restaurant De Arend is ontstaan vanuit ons familiebedrijf waarin gastheerschap al sinds 1899 centraal staat. Het restaurant is een lang gekoesterde droom die we in juli 2019 hebben waargemaakt. Jarenlange ervaring in gastvrijheid en de gretigheid om van iedere smaak een beleving te maken, komen in ons restaurant samen.

Lunch, borrel en diner

Verfijnde gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Een echte smaakbeleving! We zijn geopend van woensdag tot en met zondag. Op woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur, maar in de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn we ook geopend voor lunch, vanaf 11.30 uur.

Liever een ontspannen borrel of een privé-etentje met een groter gezelschap? Voel je van harte welkom.

Lokaal en eerlijk

Gerechten uit de streek

Het Land van Maas en Waal heeft meer te bieden dan men vaak denkt. Zo zijn er in Winssen al meerdere groenten- en fruittelers waar we graag en nauw mee samenwerken voor de samenstelling van onze gerechten, evenals met lokale kaasboeren.

Eén van onze meest bijzondere samenwerking is met de Kloosterboerderij van Buuren in Horssen. Puur, lokaal en eerlijk vlees van Belgische witblauwe runderen en Nederlandse landvarkens.


Maak je lunch of diner compleet

Van borrel tot wijnarrangement

Bij lekker eten hoort natuurlijk een bijpassende wijn of andere drank.
Zo is onze wijnkaart geselecteerd in samenwerking met registervinoloog Bjørn Scholten van Chefs Culinar, finalist vinoloog van het jaar 2019. Hierdoor kunnen we je altijd adviseren met een bijpassende wijn bij een gerecht of een volledig wijnarrangement, afgestemd op het aantal gangen. Met onze kennis en uitgebreide bar met speciaalbieren en cocktails, maken we avondje uit compleet.


Cadeaubonnen

Geef een smaakbeleving cadeau

Verras een ander ook met een smaakbeleving in ons restaurant. Onze cadeaubonnen zijn leuk als relatiegeschenk of om familie, vrienden of personeel cadeau te doen. De waarde bepaal je zelf. Kom tijdens openingstijden langs in ons restaurant om de cadeaubon op te halen.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tijdens Feestdagen.

Reserveer uw tafel in het restaurant