Verfijnde gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Een echte smaakbeleving.
Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
ZUURDESEM – 4.5
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
FRITES vega – 4.5
met parmezaan en truffelmayonaise
BITTERBALLEN 6 st. – 8
met rundvleesragout
NACHO’S – 13.5
met crème fraîche, avocado en kaas
RENDANG DUMPLINS 8 st. – 9.5
met Aziatische saus
BORRELPLANK – 14
met kazen, worst, desembrood, dip, mosterd en zuur
BITTERGARNITUUR – 14.5
met mosterdmayonaise en chili mayonaise
NACHO’S PULLED PORK – 15.5
met crème fraîche, barbecue saus
BABY SPINAZIE vega – 11.5
met gepocheerd ei, parmezaan en mosterd
–optioneel uit te breiden met spek–
SASHIMI VAN SCHELVIS – 12
met sinaasappel, honing, tuinkers en chili
GEROOKTE EEND – 11
met pompoencremeux, paddenstoelen en rood fruit
DOPERWTENSOEP – 8
met gamba, piment en tempura
–vegetarisch mogelijk-
ZEEWOLF – 12
met zuurkool, abrikoos en spek
MAISHOEN– 13.5
met chorizo en maiscrème
RUNDERSUKADE – 26.5
met biet, stoof, sjalottenjus en gratin
KABELJAUW – 26
met paccheri pasta, dragon, doperwt en sugarsnaps
RISOTTO vega – 21
met pompoen, rucola, beukenzwam en blauwe kaas
DESEMBROOD – 4.5
met kruidenboter, olijfolie en zeezout
PORTIE FRITES – 3.5
mayonaise
RAUWKOSTSALADE – 3.5
met tomaat, feta en olijf
WILDE PERZIK – 8.5
met kokos, basilicum en amandel
TARTE CARAMEL – 8.5
met pruim, vanille en brandy
KAZEN – 12.5
met druiven, noten, vijg en kletzenbrood
Laat je verrassen door onze smaakmakers!
DRIE GANGEN VERRASSINGSMENU – 42.5
bijpassend wijnarrangement – 21
VIER GANGEN VERRASSINGSMENU – 47
bijpassend wijnarrangement – 27.25
VIJF GANGEN VERRASSINGSMENU – 52
bijpassend wijnarrangement – 31.5
Met eventuele allergie en/of (di)eetwensen houden wij uiteraard rekening.
BRANDADE VAN KABELJAUW
met pompoen, gember, citrus, gebrande sinaasappel en venkel
SOEP VAN KNOLSELDERIJ EN PETERSELIEWORTEL
met truffel en kruidenolie
bij 4 en 5 gangen
EEND
met spruitjes, zoetzure beukenzwam, brioche en vlierbessen
bij 5 gangen
HERTENBIEFSTUK
met wildstoof, uiencompote, witlof en pommes duchesse
APPEL
met kaneel, vanille, boerenjongens en crumble
DRIE GANGEN MENU – 41
VIER GANGEN MENU – 45.5
VIJF GANGEN MENU – 52
Vraag ook naar onze bijpassende wijnen en ons wijnarrangement