Voel je te gast op je eigen gelegenheid

Gasterij De Arend wordt vaak in één adem genoemd met ‘feest vieren’. Want dat kan bij ons bij uitstek. De gezellige, intieme sfeer maakt onze gasterij de perfecte locatie voor bruiloften, (bedrijfs)feesten, etentjes en evenementen. Iedere gelegenheid is bij ons net weer even anders. Simpelweg omdat iedereen andere wensen heeft en iedere situatie andere eisen stelt. Wat bij ons wel altijd hetzelfde blijft, is de oprechte aandacht die we iedereen geven en de kwaliteit die voor ons vanzelfsprekend is. Zo maken we iedere gelegenheid onvergetelijk.

Hierom staan wij bekend

  • We laten je ervaren wat topgastheerschap is
  • Ongedwongen samenkomen in huiselijke sfeer
  • Iedere gelegenheid maken we onvergetelijk, zowel voor particulieren als zakelijk
  • Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
  • Centraal in Maas & Waal, makkelijk en snel bereikbaar via A73 en A50
  • Meerdere multifunctionele ruimtes
  • Onze creatieve en culinaire invulling

Een keer komen proeven?

Private dining in Winssen

Alle reden met jouw groep te komen dineren in restaurant De Arend, in de landelijke omgeving van Winssen, met uitzicht op een fantastische boomgaard. Het is niet voor niets dat veel wandel- en fietsroutes langs ons restaurant lopen! Bij het reserveren voor een groep kunnen wij een menu samenstellen, op basis van jullie wensen. In onze menukaarten vind je informatie terug over verschillende arrangementen en menukeuzes, maar het is ook mogelijk om zelf een diner samen te stellen, afgestemd op jouw gezelschap.

Maak iedere gelegenheid onvergetelijk

Onze gasterij is bij uitstek de plek om het leven te vieren. Dit kan op allerlei manieren. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, een familiefeest, afscheid of reünie, wij bewegen mee met jouw wensen en maken het onvergetelijk. Laat je verrassen en ontdek de creativiteit, nieuwe smaken en bijzondere gastvrijheid van onze smaakmakers

Van borrel tot feest en van live cooking tot walking dinner

Of het nu gaat om een ouderwets lekker Hollands buffet, Spaanse tapas of borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft. Onze koks zullen je verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

de arend catering smaakmakers
trouwlocatie winssen de arend gasterij trouwen bruiloft cateraar

Trouwen in Winssen

Een bruiloft is dé bijzondere en intieme dag, waarbij je wilt dat alles op rolletjes loopt. Het is een dag vol spanning en emoties, waar je zo min mogelijk bezig moet zijn met regelen. Je moet maximaal kunnen genieten!

Wist je dat De Arend ook een officiële trouwlocatie is? We kunnen de ceremonie laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige binnentuin, de dorpsboomgaard of in één van onze huiselijke en intieme binnenruimtes.

Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

Koffietafel uitvaart

Na afloop van een uitvaart is het prettig om met veel gasten samen te komen om herinneringen op te halen over de overledene. De Arend ligt op een rustgevende plek, omringd door natuur. Onze locatie schept bovendien een huislijke sfeer, waarin waardig afscheid genomen kan worden.

Bedrijfsfeest in Winssen

Wil je een jubileum, personeelsfeest, receptie of bedrijfsuitje organiseren? Dan ben je bij De Arend in Winssen aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest. Geniet samen met je collega’s van bijvoorbeeld een walking dinner, hapjes, bedrijfsborrel, buffet of een spectaculair feest. Na de gedane arbeid is het bij ons genieten van een koud biertje, een mooi glas wijn en lekkere hapjes of een compleet meergangendiner.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita