Familiediner in Winssen

Gastvrijheid en gezelligheid zit ons in het bloed. Al meer dan 120 jaar bieden we een culinaire top-ervaring in een huislijke sfeer. De Arend is dan ook een gezellig restaurant waar je terechtkunt voor een familiediner in Winssen. Je kunt één van onze aparte kamers reserveren voor bijvoorbeeld het vieren van verjaardagen, het afsluiten van familiedagen, het vieren van bruiloften en jubilea, waar je gezellig kunt eten met je vriendengroep of vereniging: voor iedere groepssamenstelling kunnen wij je op je wenken bedienen.

Gespecialiseerd in familiediners

De afgelopen decennia hebben we ons gespecialiseerd in het ontvangen en culinair verwennen van groepen. Dat doen we niet alleen op locatie  of in onze gasterij, maar ook in ons restaurant. We hebben verschillende ruimtes ingericht voor diverse groepssamenstellingen. Zo is er de sfeervolle opkamer voor maximaal 6 personen en kunnen we in het Voorhuis groepen van maximaal 35 personen ontvangen. In het Bovenhuis is ruimte voor maximaal 12 personen en natuurlijk kunnen groepen van 2-8 personen altijd plaatsnemen in het Restaurant. Wil je met een groep langskomen en gebruikmaken van deze speciale ruimtes? Neem contact met ons op of gebruik de aanvraagmodule voor het controleren van de beschikbaarheid en het samenstellen van je eigen gelegenheid.

de-arend-groepsdiner-restaurant

Voor ieder wat wils

Op onze menukaarten vind je informatie terug over verschillende arrangementen en menukeuzes, maar we kunnen ook een menu samenstellen dat is afgestemd op de wensen van jouw familie. Zo wordt een familiediner in Winssen voor iedereen een avond om lang te herinneren. Onze gerechten zijn met zorg, liefde en aandacht bereid met veelal biologische en lokale ingrediënten die we uit onze omgeving kunnen krijgen.

De dinerkaart van De Arend is klassiek en herkenbaar, maar we drukken wel onze eigen stempel op de gerechten met verrassende smaakcombinaties en natuurlijk onze hoge kwaliteitsnorm. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediënten die het seizoen ons bieden.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita