Al meer dan 120 jaar bieden we een culinaire top-ervaring in een huislijke sfeer.

Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
Gastvrijheid en gezelligheid zit ons in het bloed. Al meer dan 120 jaar bieden we een culinaire top-ervaring in een huislijke sfeer. De Arend is dan ook een gezellig restaurant waar je terechtkunt voor een familiediner in Winssen. Je kunt één van onze aparte kamers reserveren voor bijvoorbeeld het vieren van verjaardagen, het afsluiten van familiedagen, het vieren van bruiloften en jubilea, waar je gezellig kunt eten met je vriendengroep of vereniging: voor iedere groepssamenstelling kunnen wij je op je wenken bedienen.
De afgelopen decennia hebben we ons gespecialiseerd in het ontvangen en culinair verwennen van groepen. Dat doen we niet alleen op locatie of in onze gasterij, maar ook in ons restaurant. We hebben verschillende ruimtes ingericht voor diverse groepssamenstellingen. Zo is er de sfeervolle opkamer voor maximaal 6 personen en kunnen we in het Voorhuis groepen van maximaal 35 personen ontvangen. In het Bovenhuis is ruimte voor maximaal 12 personen en natuurlijk kunnen groepen van 2-8 personen altijd plaatsnemen in het Restaurant. Wil je met een groep langskomen en gebruikmaken van deze speciale ruimtes? Neem contact met ons op of gebruik de aanvraagmodule voor het controleren van de beschikbaarheid en het samenstellen van je eigen gelegenheid.
Op onze menukaarten vind je informatie terug over verschillende arrangementen en menukeuzes, maar we kunnen ook een menu samenstellen dat is afgestemd op de wensen van jouw familie. Zo wordt een familiediner in Winssen voor iedereen een avond om lang te herinneren. Onze gerechten zijn met zorg, liefde en aandacht bereid met veelal biologische en lokale ingrediënten die we uit onze omgeving kunnen krijgen.
De dinerkaart van De Arend is klassiek en herkenbaar, maar we drukken wel onze eigen stempel op de gerechten met verrassende smaakcombinaties en natuurlijk onze hoge kwaliteitsnorm. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediënten die het seizoen ons bieden.