Altijd welkom

De Arend Winssen is perfect bereikbaar vanuit alle windstreken. Ons restaurant ligt centraal in het gebied van Maas en Waal, met genoeg gratis parkeergelegenheden en een praktische fietsenstalling. Volg je één van de vele wandel- en fietsroutes in de buurt? Dan zul je merken dat De Arend Winssen een ideaal startpunt of eindpunt is van je route, maar ook voor een welverdiende tussenstop kun je altijd pauzeren in ons stulpje aan de Dijk.

Klik hier voor verschillende fietsroutes in Winssen en omgeving of een route van het Klompenpad.

Lunchen in Winssen

Lunchen in Restaurant De Arend is als thuis aanschuiven aan een bourgondisch gedekte tafel. In de huiselijke sfeer van het restaurant word je op een informele manier warm onthaald, waarbij je kunt uitkijken naar een genietmoment vol verrassende smaakcombinaties. Je kunt in ons lunchrestaurant terecht voor een korte stop of een uitgebreide meergangen lunch.

de-arend-lunchen-winssen-uiteten

Natuurlijk genieten

Als je ooit op ons terras hebt gezeten, met uitzicht op de dorpsboomgaard, weet je dat je echt tot rust kunt komen als je bij De Arend gaat zitten. Ook in de keuken laten we ons graag inspireren door de natuur.

Onze menukaart wisselt per seizoen, geïnspireerd op de beschikbaarheid van de (vooral lokale en biologische) ingrediënten. De gerechten zijn klassiek en herkenbaar, maar we doen ons best om telkens weer verrassend voor de dag te komen met spannende smaakcombinaties.

Lokaal en ambachtelijk

De gerechten op onze kaart worden stuk voor stuk met de hand en op ambachtelijke wijze bereid. Zo kunnen we ieder gerecht de aandacht geven die het verdient en dragen we zorg voor een hoge kwaliteit.  De ingrediënten komen uit onze directe omgeving, zo gebruiken we onder andere Winssens  fruit, kazen van Kaasboerderij Ravenswaard, vlees van Kloosterboerderij Van Buuren, wijn van Haneman in Winssen, fruitsappen van Haneman Biofruit en schenken we ook speciaalbiertjes van de Winssense jongens van brouwerij De Wijchense Schòne.

Lunchen met groepen

We hebben verschillende ruimtes om te lunchen met grote en kleine gezelschappen. Deze ruimtes zijn huislijk en warm ingericht, maar beschikken over alle faciliteiten om ook gebruikt te kunnen worden voor zakelijke bijeenkomsten.

Zo is er de sfeervolle opkamer voor maximaal 6 personen en kunnen we in het Voorhuis groepen van maximaal 35 personen ontvangen. In het Bovenhuis is ruimte voor maximaal 12 personen en natuurlijk kunnen groepen van 2-8 personen altijd plaatsnemen in het Restaurant. Wil je met een groep langskomen en gebruikmaken van deze speciale ruimtes? Neem vooraf even contact op voor de beschikbaarheid of doe direct een aanvraag via de aanvraagmodule voor een snel overzicht van de mogelijkheden, kostenindiractie en beschikbaarheid. 

  • Verschillende sandwiches belegd met vlees, vis en vegetarisch
  • Briochebrood belegd met eiersalade
  • Focaccia caprese
  • €13,50 p.p. exclusief dranken 
  • Bekijk hier de lunchkaart voor kleinere groepen (tot 8 personen).
IMG 0541

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita