Sfeervolle ruimtes

Gasterij De Arend biedt verschillende multifunctionele ruimtes voor dinners, feesten, ceremonies, recepties trainingen, vergaderingen, presentaties, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Niet zomaar praktische zalen, maar sfeervolle ruimtes die je familie, vrienden, collega’s of relaties zeker zullen inspireren. Voor iedere groepsgrootte hebben we mogelijkheden, tot zo’n 200 personen. Meer informatie over de mogelijkheden die onze businessruimtes bieden? Neem gerust contact op.

Voorhuis

In ons voorhuis is plek voor zo’n 50 personen. Fijn om samen te borrelen, lunchen, dineren of anderszins informeel samen te zijn. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties

Faciliteiten
daglicht | WiFi | Airco | geluidsinstallatie

Capaciteit
Receptie / borrel / feest: 50 personen
Diner: 40 personen
Boardroom: 30 personen
U-opstelling: 30 personen
Carré / blokopstelling: 30 personen
Theateropstelling: 45 personen

de-arend-winssen-gasterij-feest

Gasterij

Bedrijfsfeesten, bruiloften, jubileumvieringen, verjaardagen… De Gasterij is de plek waar wordt gefeest, getoost, gegeten en gewerkt. Door de veelzijdigheid van deze ruimte is hij voor diverse zakelijke bijeenkomsten uitermate geschikt. Deel deze ruimte op voor sub-sessies.

Faciliteiten
daglicht | WiFi | Airco | geluidsinstallatie met draadloze microfoon

Capaciteit
Receptie / borrel / feest: 225 personen
Diner: 140 personen
Boardroom: 45-55 personen
U-opstelling: 45-55 personen
Carré / blokopstelling: 40-50 personen
Theateropstelling: 120 personen

Opkamer

Vergaderen en dineren tegelijk? Dat kan zeker in onze opkamer. Geniet met een gezelschap van maximaal 6 personen van een heerlijk diner en bespreek tussen de gangen door de laatste ontwikkelingen binnen je organisatie.

Faciliteiten
daglicht | WiFi | whiteboard

Capaciteit
Blokopstelling: 6 personen

Bovenhuis

Voor kleine gezelschappen tot 12 personen hebben we in ons bovenhuis een knusse businessruimte die de sfeer van ons eeuwenoude familiebedrijf ademt. Ideaal voor team- of staff meetings in een huiselijke sfeer of een inspirerende vergadersessie.

Faciliteiten
daglicht | WiFi | TV-scherm met draadloos presentatiesysteem

Capaciteit
Diner: 12 personen
Boardroom: 12 personen
U-opstelling: 8 personen
Carré / blokopstelling: 12 personen
Theateropstelling: 12 personen

Terras en binnentuin

Bij goed weer openen wij ons terras en verschuift je feest, receptie, zakelijke meeting of andere bijeenkomst gewoon naar buiten. Een heerlijke plek om de barbecue aan te steken of te genieten van het zonnetje.

Het terras biedt ruimte aan zo’n maximaal 100-120 personen (zittend) en 200 personen voor een borrel of receptie.

de arend restaurant winssen catering feest

Restaurant

Samen proeven, lachen en goede gesprekken voeren. In ons restaurant kun je de hele middag of avond tafelen en genieten van het beste wat onze smaakmakers te bieden hebben.

Meer informatie over de mogelijkheden die onze businessruimtes bieden? Neem gerust contact op.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita