Walking dinner van De Arend

We vinden een ongedwongen, informele sfeer enorm belangrijk. Een van de meest informele en interactieve manieren om samen te eten is wel een walking dinner, die we in onze gasterij of op een externe locatie als cateraar aanbieden.

Wat is een walking dinner?

Er is een verrassend leuke manier om een diner te serveren: in de vorm van een walking dinner! Deze trendy dinervorm is bijzonder sociaal en interactief, omdat alle gasten niet meer op een vaste plek aan tafel zitten. Iedereen kan vrij rondlopen in het restaurant, de beschikbare ruimtes of de binnentuin. Onze smaakmakers lopen vervolgens rond met verschillende kleine gerechten, vaak met het formaat van een voor- of tussengerecht. Samen vormen deze kleine gerechten een verrassend meergangendiner.

IMG 2722
IMG 2696

Interactief diner

Het prettige van een walking dinner is dat er geen tafelschikking is. Mensen mogen zitten of staan waar ze willen, ze zijn niet gebonden aan één zitplek. Zo ontstaat er een heel fijne groepsdynamiek, waarbij mensen makkelijker met elkaar in contact komen en met elkaar in gesprek raken. Veel makkelijker dan wanneer je iedereen aan tafel zit!

Kleine gerechten

Tijdens een walking dinner lopen onze medewerkers rond met kleine gerechten, waarvan je staand of vanaf een hoge tafel prima kunt genieten. In verschillende gangen wordt zo een complete maaltijd geserveerd. Het spreekt voor zich dat je ook hier de meest bijzondere pure ingrediënten en smaken kunt verwachten. We bereiden alle gerechten op ambachtelijke wijze en presenteren ze op mooi opgemaakte bordjes.

Wanneer kies je voor een walking dinner?

Door het informele karakter van een walking dinner kun je makkelijk met verschillende aanwezigen praten. Bij bedrijfsfeesten of congressen is deze manier van eten vrij gewoon, maar ook bij een bruiloft of een familiefeest, wanneer er veel gasten aanwezig zijn, is een walking dinner een gezellige manier om een hapje te eten. Daarbij hoef je natuurlijk niet te blijven staan: er zijn genoeg mogelijkheden om even plaats te nemen of te zitten.

We bieden verschillende arrangementen en menukeuzes. Leuk detail is dat de gerechten vers en live bereid kunnen worden in het bijzijn van je gasten.

Je kunt je walking dinner al helemaal samenstellen via de aanvraagmodule. Binnen enkele klikken heb je een offerte in huis, wij nemen contact op voor verder details.

catering de arend

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita