Presentaties, lezingen en trainingen organiseren

In de landelijke omgeving van De Arend is het heerlijk vertoeven. Een ideale uitvalsbasis voor het organiseren van presentaties, workshops, lezingen en trainingen, waarbij de deelnemers voor of na het evenement kunnen genieten van de Winssense natuur. Je kunt een uitstapje naar de boomgaard of een wandeling vanuit ons restaurant zelfs meenemen in je programma. Ook onze fraaie binnentuin is een prachtige plek om even een pauze te nemen of als evenementenlocatie te gebruiken.

Alle gemakken binnen handbereik

De Arend is van alle moderne gemakken voorzien. Zo hebben we niet alleen voldoende parkeerplaatsen, maar beschikken onze ruimtes ook over alle moderne AV-functionaliteiten die nodig zijn om presentaties te organiseren of om lezingen en trainingen te houden. Aangezien De Arend uit meerdere ruimtes bestaat, kun je een bedrijfsuitje of cursusdag centraal beginnen en in kleinere groepen voortzetten, verspreid over onze locatie.

IMG 6178
IMG 0871

Eten en drinken

Tijdens de dag vol presentaties, overleggen en lezingen is het mogelijk de deelnemers te voorzien van een hapje en een drankje, helemaal in overeenstemming met jouw ideeën daarover. Een zakelijke lunch of diner behoort zeker tot de mogelijkheden. Dat kan een eenvoudige invulling zijn, maar je maakt natuurlijk indruk met een walking dinner, een gezellig diner in onze gasterij of het presenteren van een buffet. Daarnaast is onze centraal gelegen locatie perfect voor het organiseren van bedrijfsfeesten, het vieren van jubilea of het organiseren van een receptie. Wil je een indruk van de mogelijkheden? Kijk dan eens naar onze standaard arrangementen of gebruik onze aanvraagmodule, waarna je direct een offerte in handen hebt. Voor specifieke wensen horen we graag van je.

Sfeervolle ruimtes

Wij bieden verschillende invullingen voor diners, recepties trainingen, vergaderingen, presentaties, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Niet zomaar praktische zalen, maar sfeervolle ruimtes die je collega’s en relaties zeker zullen inspireren.

  • Landelijke omgeving met vele wandel- en fietsroutes
  • 5 stijlvolle en multifunctionele business ruimtes
  • Familiebedrijf met 120 jaar ervaring in gastvrijheid
  • Culinaire verrassingen met lokale en eerlijke producten
dearend voorhuis e1623157653358

Referenties