Catering lunch en diner

Het Restaurant en de Gasterij De Arend zijn heerlijke plekken om te lunchen. Wil je die kwaliteit, smaken en service in huis halen? Dat kan! Wij verzorgen catering op locatie. Zo geniet je van onze smakelijke lunches of diners waar jij maar wilt. Daarbij kun je denken aan een buffet of een uitgebreide meergangenlunch of -diner. Een smakelijk moment voor jouw reünie, personeelsfeest, verjaardag, trouwdag of jubileum!

Natuurlijk genieten

Al ruim 120 jaar staan we voor gastvrijheid en bijzondere gerechten. We passen onze gerechten aan op het seizoen, geïnspireerd op de beschikbaarheid van de (vooral lokale en biologische) ingrediënten. De gerechten zijn klassiek en herkenbaar, maar we doen ons best om telkens weer verrassend voor de dag te komen met spannende combinaties. Om die kwaliteit te borgen bereiden we alles op ambachtelijke wijze. Diezelfde normen hanteren we ook bij onze catering lunch en diner.

IMG 6958 websize
IMG 2696

Op jouw wensen afgestemd

Iedere gelegenheid vraagt natuurlijk om een andere invulling van de catering. Lunch of diner is al een wereld van verschil, zoals je begrijpt, maar per gebruiksmoment zijn er ook verschillende opties. In onze online aanvraagmodule kun je een aantal arrangementen terugvinden, maar we denken graag met je mee over een persoonlijke aanpak of invulling. Zo kunnen we een catering aanbieden die perfect aansluit op jouw gelegenheid. Denk daarbij aan de mogelijkheid om gerechten per tafel te serveren, een buffet op te zetten of een walking dinner te organiseren. Het spreekt voor zich dat we de volledige organisatie op ons nemen, van de voorbereiding tot het opruimen.

Tot in de puntjes

Wij zullen er alles aan doen om jouw gelegenheid tot een culinair succes te maken en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. We leveren de beste kwaliteit op locatie, met oog voor de bereiding van de gerechten en de presentatie op de borden. Zo kun jij genieten van de hapjes en gerechten, maar ook vooral van je gezelschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Met onze aanvraagmodule krijg je een beeld van ons aanbod in catering lunch of diner. Je krijgt direct een offerte toegestuurd. Wil je iets anders of heb je vragen? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita