Onbezorgd zaken doen bij De Arend

Vergaderen, trainen, presenteren, feesten, lunchen of dineren? Samen met collega’s, klanten of andere relaties op zakelijk gebied. In onze gasterij doe je onbezorgd zaken. Van ontvangst tot vertrek staan we voor je klaar. Met een verse kop koffie of thee, zoete lekkernijen, heerlijke hapjes en eventueel een ontzettend goed verzorgde lunch of een compleet diner van onze chefkok. Geniet van ons topgastheerschap!

Voordelen

Onze Gasterij

  • Centraal gelegen in Maas en Waal, dichtbij de A73 en A50, en daardoor makkelijk bereikbaar.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan op straat of op het plein bij de kerk.
  • Wij beschikken over alle faciliteiten om je zakelijke bijeenkomst te doen slagen. Van multifunctionele ruimtes tot en met audio(visuele) materialen.
  • Al meer dan 120 jaar ervaring in gastvrijheid, eten en drinken.

Voor bedrijven

Goed bereikbare vergaderlocatie

Onze vergaderlocaties zijn ingericht met alle benodigde vergaderfaciliteiten, zoals een beamer, scherm, flipover en WiFi. Terwijl jij je focust op de agenda, zorgen wij voor de rest. Een echte aanrader voor een inspirerende vergadersessie vinden wij ons bovenhuis waar plek is voor 15 personen. Waan je terug in de tijd van ons familiebedrijf en laat je inspireren door hun ondernemerszin. Geheid dat het gemotiveerde gesprekspartners oplevert. Op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie waar het je aan niets ontbreekt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Genieten en vieren na gedane arbeid

Bedrijfsfeesten

Een jubileumviering, personeelsfeest of afsluiter van een bedrijfsuitje? Na gedane arbeid is het bij ons genieten. Drink een lekker koud biertje samen met collega’s of presenteer een mooi glas wijn aan klanten. Natuurlijk onder het genot van culinaire hoogstandjes die we met creativiteit en zorg aan je serveren. Onze gasterij biedt plek aan kleine en grote gezelschappen tot 170 personen. Een bedrijfsfeest op locatie? Ook dat is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.


In alle rust samen zijn

Private Dining

In alle rust zaken bespreken, plannen maken voor de toekomst of gewoon genieten van een behaald succes? Onze chefkok streeft er in de keuken naar om de meest bijzondere gerechten voor je op tafel te zetten tijdens een Private Dining. Onze enthousiaste bedieningsmedewerkers serveren er eventueel bijpassende wijnen bij en zorgen ervoor dat je met een glimlach onze gasterij verlaat.

Wist je dat we ook buffetten en walking diners organiseren?


Planning en beleving

Evenementen

Wij zijn je organisatiepartner als het gaat om evenementen. Congressen, beurzen, productlanceringen, demodagen… Ze vragen allemaal om een strakke planning, een flexibele gastheer en een onderscheidende beleving.

Onbezorgd zaken doen?