Onbezorgd zaken doen bij De Arend

Vergaderen, trainen, presenteren, feesten, lunchen of dineren? Samen met collega’s, klanten of andere relaties op zakelijk gebied. In onze gasterij doe je onbezorgd zaken. Van ontvangst tot vertrek staan we voor je klaar. Met een verse kop koffie of thee, zoete lekkernijen, heerlijke hapjes en eventueel een ontzettend goed verzorgde lunch of een compleet diner van onze chefkok. Geniet van ons topgastheerschap!

Onze Gasterij

  • Centraal gelegen in Maas en Waal, dichtbij de A73 en A50, en daardoor makkelijk bereikbaar.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan op straat of op het plein bij de kerk.
  • Wij beschikken over alle faciliteiten om je zakelijke bijeenkomst te doen slagen. Van multifunctionele ruimtes tot en met audio(visuele) materialen.
  • Al meer dan 120 jaar ervaring in gastvrijheid, eten en drinken.

de-arend-winssen-gasterij-receptie
zakelijke bijeenkomst vergaderlocatie gelderland winssen de arend

Goed bereikbare vergaderlocatie

Onze vergaderlocaties zijn ingericht met alle benodigde vergaderfaciliteiten, zoals een beamer, scherm, flipover en WiFi. Terwijl jij je focust op de agenda, zorgen wij voor de rest. Een echte aanrader voor een inspirerende vergadersessie vinden wij ons bovenhuis waar plek is voor 15 personen. Waan je terug in de tijd van ons familiebedrijf en laat je inspireren door hun ondernemerszin. Geheid dat het gemotiveerde gesprekspartners oplevert. Op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie waar het je aan niets ontbreekt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfsfeesten

Een jubileumviering, personeelsfeest of afsluiter van een bedrijfsuitje? Na gedane arbeid is het bij ons genieten. Drink een lekker koud biertje samen met collega’s of presenteer een mooi glas wijn aan klanten. Natuurlijk onder het genot van culinaire hoogstandjes die we met creativiteit en zorg aan je serveren. Onze gasterij biedt plek aan kleine en grote gezelschappen tot 170 personen. Een bedrijfsfeest op locatie? Ook dat is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Uit eten met collega’s of zakenrelaties

In alle rust zaken bespreken, plannen maken voor de toekomst of gewoon genieten van een behaald succes? Onze chefkok streeft er in de keuken naar om de meest bijzondere gerechten voor je op tafel te zetten tijdens een Private Dining. Onze enthousiaste bedieningsmedewerkers serveren er eventueel bijpassende wijnen bij en zorgen ervoor dat je met een glimlach onze gasterij verlaat.

Wist je dat we ook buffetten en walking diners organiseren?

Private dining bij Restaurant De Arend
de-arend-catering-walking-dinner-bedrijfsfeest

Evenementen

Wij zijn je organisatiepartner als het gaat om evenementen. Congressen, beurzen, productlanceringen, demodagen… Ze vragen allemaal om een strakke planning, een flexibele gastheer en een onderscheidende beleving.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita