Catering aan huis

Heb je iets te vieren en wil je graag familie, vrienden, relaties en naasten uitnodigen? Denk dan eens aan catering aan huis. Daarmee nemen we alles uit handen: we brengen alle benodigdheden mee, en nemen achteraf ook alles weer mee terug. Je gasten komen niets te kort en jij hoeft daar geen vinger voor op te tillen. Zelfs de afwas nemen we voor je uit handen!

Catering thuis

De catering aan huis kunnen we in verschillende vormen aanbieden. Natuurlijk staan we voor je klaar met een buffet, dat we van klassiek Hollands tot exotisch kunnen aanbieden. We kunnen ook een compleet meergangendiner bij je thuis presenteren, waarbij alle gasten gewoon lekker aan tafel blijven zitten. Of wat dacht je van een walking dinner, waarbij iedereen met elkaar blijft kletsen en wij rondlopen met kleine, oogstrelende gerechten?

buffet aan huis bestellen de arend catering
buffet bestellen gelderland de arend catering

Heerlijk natuurlijk

Wat voor ons restaurant geld, gaat ook op voor onze catering: kwaliteit staat voorop. Ook op locatie bereiden we onze gerechten op ambachtelijke wijze, gemaakt van zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Onze gerechten zijn klassiek, maar wel met een moderne, verrassende twist. Vooraf bespreken we natuurlijk wat we serveren en hoe jij de dag wil inplannen. Zo zorg je voor een perfecte dag voor jou en je gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik onze online tool voor het samenstellen van je catering thuis. Je krijgt direct een offerte in handen. Wil je iets anders of heb je vragen? Neem dan persoonlijk contact met ons op!

Partycatering

Partycatering is de ideale oplossing voor het verzorgen van eten en dranken op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst. Of je nu op zoek bent naar hapjes voor een receptie, een walking dinner of een uitgebreid buffet, met zakelijke partycatering van De Arend kun je rekenen op professionele service en de meest verrassende en uiteenlopende smaken.

Onze cateringexperts hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van zakelijke partycatering en weten precies hoe ze een feest of andere gelegenheid, tot een succes kunnen maken. We bieden een ruime keuze aan culinaire mogelijkheden en dranken, van traditionele gerechten tot vegetarische en veganistische opties.

En omdat we weten dat elk bedrijfsfeest anders is, kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte cateringoplossingen.

Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op professionele service, volledige ontzorging en ruim 120 jaar ervaring in gastheerschap. We verzorgen niet alleen het eten en de dranken, maar zorgen ook voor de benodigde materialen, zoals tafels, stoelen, serviesgoed en meer. Zo kun jij je volledig concentreren op het feest zelf en hoef je je zich geen zorgen te maken over de organisatie.

Laat je zakelijke partycatering aan ons over en geniet van een onvergetelijk feest met heerlijk eten en professionele service. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita