Thuis trouwen met een bruiloft cateraar

Hoewel onze gasterij een fantastische en sfeervolle locatie is om te trouwen of je bruiloft te vieren, kunnen we ook naar je toekomen en de catering van jouw bruiloft op locatie voor onze rekening nemen. Zo kun je thuis trouwen en toch genieten van alle gemakken van een feestlocatie!

Organisatiepartner

Jullie trouwdag moet een droomdag worden. Wij helpen jullie graag om die droom werkelijkheid te laten worden en kunnen verschillende onderdelen van de organisatie en planning voor onze rekening nemen. Denk aan de inrichting en de aankleding van de ruimte waarin jullie de gasten willen ontvangen, het verwelkomen van gasten en alles wat daarbij komt kijken.

Van voorbereiding tot het opruimen – je hoeft nergens naar te kijken, je hoeft alleen maar te genieten en te stralen.

bruiloft cateraar de arend catering partycatering winssen
bruiloft cateraar catering de arend winssen

De mooiste dag

Samen maken we van jullie dag de mooiste dag die je kunt voorstellen: met de juiste middelen toveren we jullie unieke locatie om tot een sprookjesachtige plek, in het thema dat we samen bespreken. Daar passen we natuurlijk alle gerechten en drankjes op aan. We kunnen als bruiloft cateraar de hele dag voor je verzorgen, van de eerste ontvangst van de gasten tot een sfeervol diner en een knalfeest om jullie dag goed af te sluiten.

Alles is mogelijk

We horen graag wat jullie wensen zijn, om zo af te stemmen wat we voor jullie kunnen betekenen. Wil je een groots diner, of liever een modern walking dinner, waarbij alle gasten zich vrij door elkaar kunnen bewegen? Of ga je liever voor een casual buffet? Wij zorgen dat de catering van jullie bruiloft volgens onze hoge normen wordt bereid en fraai wordt gepresenteerd. We verzorgen niet alleen de hapjes, de gerechten en de dranken, maar zorgen ook voor de benodigde materialen, zoals tafels, stoelen, serviesgoed, barren en meer.

Zo hebben jullie volledige focus op elkaar en jullie gasten, en hoeven jullie je geen zorgen te maken over het verloop van de bruiloft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Om alvast wat inspiratie te krijgen kun je kijken naar onze verschillende arrangementen en menukeuzes. Je kunt hier je dag al helemaal samenstellen via de aanvraagmodule – je hebt binnen een paar klikken een offerte voor jullie bruiloft catering.

Huwelijksdiner op maat

Bij De Arend bieden we als bruiloft cateraar op maat gemaakte huwelijksdiners. Of het nu gaat om een buffet, barbecue met live cooking, walking dinner of meer gangen shared of uitgeserveerd diner, wij passen ons aan jullie wensen aan.

Onze smaakmakers gebruiken verse seizoensgebonden ingrediënten en creëren een uniek menu dat perfect bij jullie gezelschap past. Van elegante presentaties tot interactieve live cooking, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Laat De Arend jullie huwelijksdiner verzorgen en geniet van heerlijk eten op jullie speciale dag. Neem contact met ons op om jullie droommenu te bespreken.

IMG 7225 websize

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita