Je kunt in ons lunchrestaurant terecht voor een korte stop of een uitgebreide meergangen lunch.
HUISGEMAAKTE PATISSERIE
dagelijks wisselend gebak
PINSA OSSENWORST – 14
met kwartelei, zoetzuur en krokante ui
GRILL BUN GAMBA’S – 13.5
met chipotle mayo, radijs, sla, komkommer en rode ui
PINSA PULLED PORK – 13.5
met koolsla, bbq-saus, gefrituurde ui
DESEMBROOD EI vega – 13
met avocado crème, tomaat en cress
PINSA GEITENKAAS – 14
met honing, paddenstoelen en knoflook
Liever een salade? Laat het ons weten en dan vervangen we het brood voor een rijke salade.
SOEP VAN DE WEEK – klein 5 groot 7
wekelijks wisselende en huisgemaakte soep
TOMATENSOEP vega – klein 5 groot 7
met crème fraîche en basilicum
KAAS vega – 10.5
op desembroo met grove mosterd en salade
RUNDVLEES – 10.5
op desembrood met mosterd en salade
QUICHE VAN DE WEEK – 12
wekelijks wisselende en huisgemaakt quiche
RUNDERBURGER – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, spek, augurk en frites
PADDENSTOELENBURGER vega – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, augurk en frites
LUNCHPLANKJE – 14.5
met een soepje, mini quiche, wrap en salade
ZUURDESEM – 4.5
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
PORTIE FRITES – 3.5
mayonaise en kruidenzout
RAUWKOSTSALADE – 3.5
met witte kool, wortel en yoghurt
IJSCOUPE VAN HET SEIZOEN – 8.5
drie bollen schepijs met vers fruit en slagroom
ZUURDESEM – 4.5
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
BITTERBALLEN 6 st. – 8
met rundvleesragout
BITTERBALLEN vega 6 st. – 8.5
met wisselende smaken zoals risotto, biet en kaas
KIPDIJSPIEZEN 4 st. – 12.5
met aziatische saus en bosui
BORRELPLANK – 14
met kazen, worst, desembrood, dip, mosterd en zuur
NACHO’S vega – 13.5
met crème fraîche, avocado en kaas
NACHO’S PULLED PORK – 15.5
met chilipeper en bosui
BITTERGARNITUUR 12 st. – 22.5
met chorizo, nacho cheese, garnalen en tomaat-mozzarella