Je kunt in ons lunchrestaurant terecht voor een korte stop of een uitgebreide meergangen lunch.

Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
HUISGEMAAKTE PATISSERIE
dagelijks wisselend gebak
MOUTBROOD RAUWE HAM – 12.5
met ricotta, aceto en rucola
STEAMED BUN BUIKSPEK – 13.5
met aziatische salade en zoetzure dressing
BAGEL GEROOKTE ZALM – 15.5
met rettich, saffraan en zoetzuur
MOUTBROOD GEROOKTE BURRATA vega – 14
met avocado, tomaat, parmezaan en chili
DESEMBROOD CARPACCIO – 14.5
met truffel, rucola, pompoenpit en aceto
Liever een salade? Laat het ons weten en dan vervangen we het brood voor een rijke salade.
SOEP VAN DE WEEK – klein 5 groot 7
wekelijks wisselende en huisgemaakte soep
TOMATENSOEP vega – klein 5 groot 7
met crème fraîche en basilicum
RUNDVLEES – 10.5
op desembrood met mosterd en salade
GROENTE vega – 10.5
met grove mosterd en salade
RUNDERBURGER – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, spek, augurk en frites
PADDENSTOELENBURGER vega – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, augurk en frites
LUNCHPLANKJE – 14.5
met een soepje, mini quiche, wrap en salade
QUICHE VAN DE WEEK – 12
ZUURDESEM – 4.5
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
PORTIE FRITES – 3.5
mayonaise en kruidenzout
PORTIE FRITES vega – 4.5
met parmezaan en truffel
RAUWKOSTSALADE – 3.5
met pompoenpit, feta en rode ui
IJSCOUPE VAN HET SEIZOEN – 8.5
drie bollen schepijs met vers fruit en slagroom
ZUURDESEM – 4.5
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
BITTERBALLEN 6 st. – 8
met rundvleesragout
RENDANG DUMPLINS 8 st. – 9.5
met Aziatische lak – ook vega mogelijk
BORRELPLANK – 14
met kazen, worst, desembrood, dip, mosterd en zuur
NACHO’S – 13.5
met crème fraîche, avocado en kaas
NACHO’S PULLED PORK – 15.5
met crème fraîche, avocado en kaas
BITTERGARNITUUR – 14.5
met mosterdmayonaise en chili mayonaise