BBQ catering

Er gaat niets boven een heerlijke maaltijd als afsluiting van een feestelijke dag. Wij nemen eten heel serieus: onze BBQ catering tilt het de culinaire beleving van de barbecue naar een hoger niveau. Kwaliteit en ambachtelijk bereide gerechten en hapjes zorgen voor tevreden gezichten en een onvergetelijk evenement.

Feest op de grill

Zodra een barbecue wordt ontstoken, begint voor veel mensen al een feestelijk en zomers gevoel. Het gesis van gerechten en heerlijke geuren zullen bij alle aanwezigen de aandacht trekken. Onze koks bereiden de gerechten ter plekke. Wil je dat iedereen vrij kan rondlopen? Dan kunnen we de BBQ catering inrichten als walking dinner, waarbij onze smaakmakers rondlopen met kleine gerechten, vers en live bereid van de barbecue.

luxe barbecue catering op locatie de arend
bbq cateraar barbecue cateraar catering de arend

Genieten van kwaliteit

We weten zeker dat iedereen zal smullen van de culinaire gerechten die onze kok ter plekke voor jullie bereid. Bij ons zul je namelijk geen standaard vleespakketten tegenkomen of salades in plastic bakken: we maken gebruik van lokaal kwaliteitsvlees, verse vis en zoveel mogelijk lokale, biologische groenten. Op onze tafels komen luxe salades, we presenteren onze gerechten op chic opgemaakte borden en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij komen niet de standaard spiesjes en hamburgers op tafel, maar prikkelen we de smaakpapillen met bijzondere en verrassende smaakcombinaties en een fijne kwaliteit. Naast onze vlees- en visgerechten bereiden we ook veel vegetarische gerechten op de barbecue, zoals je ook ziet in onze aanvraagmodule.

Barbecue op locatie

Het is logisch dat niet iedere locatie een geschikte barbecue heeft om een groot aantal gasten te bedienen. Onze BBQ catering neemt daarom zelf Black Bastard gasbarbecues of houtskoolgrills mee, waarop we in bijzijn van alle gasten aan het werk gaan. Zo worden alle gerechten echt vers bereid en kunnen we inspelen op de verzoekjes van de aanwezigen. Onze BBQ catering is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen, maar we kunnen ook grote groepen bedienen.

Wil jij BBQ catering voor jouw feest op locatie? Met onze aanvraagmodule krijg je direct een offerte toegestuurd. Wil je iets anders of heb je vragen? Neem dan persoonlijk contact met ons op!

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita