Private Dining in Winssen

In ons restaurant heerst altijd een ongedwongen sfeer, met een aangenaam geroezemoes en wat rumoer. Dat past perfect bij onze informele setting. We bieden in De Arend een aantal mogelijkheden voor private dining, zodat jullie met een besloten gezelschap kunnen genieten van een heerlijke avond vol culinaire verrassingen.

Een klein restaurant voor jouw groep

Restaurant De Arend heeft verschillende ruimtes ingericht voor private dining in Winssen. Ieder van deze ruimtes is gezellig en sfeervol ingericht en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Je kunt deze ruimtes reserveren voor het vieren van verjaardagen, het afsluiten van familiedagen, het vieren van bruiloften en jubilea, maar je kunt ook een private dining organiseren met je vriendengroep of vereniging: voor iedere groepssamenstelling kunnen wij je op je wenken bedienen.

de-arend-groepsdiner-restaurant
de-arend-winssen-menu-verrassingsmenu-restaurant

Private dining in Winssen

Alle reden met jouw groep te komen dineren in restaurant De Arend, in de landelijke omgeving van Winssen, met uitzicht op een fantastische boomgaard. Het is niet voor niets dat veel wandel- en fietsroutes langs ons restaurant lopen! Bij het reserveren voor een groep kunnen wij een menu samenstellen, op basis van jullie wensen. In onze menukaarten vind je informatie terug over verschillende arrangementen en menukeuzes, maar het is ook mogelijk om zelf een diner samen te stellen, afgestemd op jouw gezelschap.

Verschillende ruimtes voor private dining

Voor iedere groepsgrootte hebben we wel een geschikte ruimte, zodat je nooit in een veel te grote of juist een te krappe kamer zit. Zo is er de sfeervolle opkamer voor maximaal 6 personen. In het Voorhuis kunnen we groepen van maximaal 35 personen ontvangen. Het Bovenhuis biedt ruimte voor maximaal 12 personen. Wil je met een gezelschap langskomen en gebruikmaken van onze private dining-mogelijkheden? Neem contact met ons op of gebruik de aanvraagmodule voor het controleren van de beschikbaarheid en het samenstellen van je eigen diner. 

Oog voor kwaliteit

Onze gerechten zijn met zorg, liefde en aandacht bereid met veelal biologische ingrediënten die we uit onze omgeving kunnen krijgen.

De dinerkaart van De Arend is klassiek en herkenbaar, maar we drukken wel onze eigen stempel op de gerechten met verrassende smaakcombinaties en natuurlijk onze hoge kwaliteitsnorm.

Alle gerechten worden ambachtelijk bereid met de lokale ingrediënten die het seizoen ons bieden.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita