De Arend op locatie

Een sfeervol evenement verdient een sfeervolle locatie.
Daarom werken wij samen met ondernemers die unieke catering locaties in de regio exploiteren.

Iedere locatie heeft zijn eigen charme. Graag stellen wij een aantal waardevolle relaties voor.

Klik hier voor verschillende fietsroutes in Winssen en omgeving of een route van het Klompenpad.

36176961 1327149167417051 7061639328044154880 n e1611066070121

In de Kas – Winssen

Geniet tussen het groen

Of het nu gaat om een intiem huwelijksdiner, teambuildingsactiviteit of productpresentatie, bij ‘In de Kas’ is het mogelijk.

In deze unieke en duurzame kas, midden tussen de Winssense fruitbomen, komt de rust je tegemoet. Geniet van een heerlijk diner, zakelijke lunch of hip walking dinner.

Trouwen

In De Kas heeft een luxe, landelijke en vrolijke uitstraling en heeft alle faciliteiten die voor jullie huwelijk nodig zijn. Wij gaan graag samen met jullie en ‘In de Kas’ om tafel om jullie droomdag te verwezenlijken.

Bij jou thuis

Persoonlijker kan niet

Wat is er nu nou beter dan een feest thuis? Juist, een topfeest thuis!

Jouw woning of thuis heeft precies de uitstraling die bij je feest past. Wij helpen met het aankleden, inrichten en organiseren. Maar belangrijker nog, wij ruimen ook alles op. Zo kun je zelf volledig genieten van het feest en je gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag een keer bij jou thuis!

IMG 2695 scaled e1611066781919

Dorspboomgaard ’t Groene Hart – Winssen

Historische fruitboomgaard met allure, midden in het dorp

Tussen de Arend en de Sint Antonius van Paduakerk in Winssen, middenin het groen ligt Dorpsboomgaard ’t Groene Hart.

Een heerlijke plek voor een romantische huwelijksceremonie, receptie of diner.

Stevenskerk – Nijmegen

Misschien wel de meest unieke evenementenlocatie in Nijmegen

De fraaie Stevenskerk in het historische hart van Nijmegen is uitermate geschikt voor een sfeervolle ontvangst, stijlvol diner of compleet congres tot wel 800 personen.

Stevenskerk Lagro 4 scaled e1610560551131
Paula en Roy2 raoulvanmeel

het Hoogh Huys – Winssen

Voel je thuis op deze landelijke droomplek

Zoeken jullie iets anders, ongedwongen, echt persoonlijk, landelijk, Frans, een droomplek waar je je direct thuis voelt, dan is het Hoogh Huys wellicht iets voor jullie.

Jouw bedrijfspand

Feest in het bedrijf

Ontvang je zakelijke gasten op een plek die er echt toe doet, jouw bedrijf!

Of het nu gaat om een jubileum, open dag of opening, wij toveren jouw bedrijf om tot een evenementenlocatie pur sang.

Het kasteel in het Land van Maas en Waal

Kasteel Hernen

Kasteel Hernen is een heus middeleeuwse kasteel in het land van Maas en Waal, gelegen in het pittoreske dorpje Hernen omgeven door bos en weilanden. Deze prachtige locatie is zeer geschikt als trouw- of vergaderlocatie en groepsontvangsten van jong tot oud.

Dus ben je op zoek naar een unieke en historische locatie voor een vergadering, bijeenkomst of bruiloft? Dan is Kasteel Hernen zeker de moeite waard, wij helpen je graag verder.

Kasteel Hernen 1024x768 1
200615085935.1 2.resized.1280x0

Groen, duurzaam, uniek en inspirerend

Inspyrium – Cuijk

Industriële locatie met groen fundament van 10 tot 5.000 personen. Het Inspyrium, gelegen op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. Direct gelegen aan de A73 is het Inspyrium goed bereikbaar. Een parkeerterrein van 1.100 gratis parkeerplaatsen biedt plaats aan jullie gasten.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita