Trouwlocatie Gelderland

Wist je dat De Arend een officiële trouwlocatie is? Ons restaurant, onze Gasterij, het voorhuis en de romantische binnentuin vormen een prachtig podium voor de mooiste dag van jullie leven. Zo komt een sprookjeshuwelijk wel heel dichtbij!

Bruiloft locatie

Tijdens jullie trouwdag zien wij graag dat jullie ook echt genieten. Wij zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen bruiloft. Onze smaakmakers staan klaar om het iedereen naar de zin te maken en jullie trouwdag tot in de puntjes en volgens jullie wensen uit te voeren. Dat begint natuurlijk bij de bruiloft locatie, die piekfijn in orde is, maar ook op jullie bruiloft zorgen wij jullie en jullie gaten worden ondergedompeld in de ongedwongen huiselijke sfeer en de meest verrassende smaken.

gasterij-de-arend-winssen-feest

Huwelijksdiner op maat

Bij De Arend bieden we als trouwlocatie op maat gemaakte huwelijksdiners. Of het nu gaat om een buffet, barbecue met live cooking, walking dinner of meer gangen shared of uitgeserveerd diner, wij passen ons aan jullie wensen aan.

Onze smaakmakers gebruiken verse seizoensgebonden ingrediënten en creëren een uniek menu dat perfect bij jullie gezelschap past. Van elegante presentaties tot interactieve live cooking, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Laat De Arend jullie huwelijksdiner verzorgen en geniet van heerlijk eten op jullie speciale dag. Neem contact met ons op om jullie droommenu te bespreken.

Heerlijk genieten

We zorgen er natuurlijk voor dat het niemand aan iets ontbreekt. Vooraf bespreken we wat er geserveerd zal worden gedurende de dag en ook de avond. Je kunt denken aan amuses, borrelplanken, verschillende hapjes, een buffet, een walking dinner, een barbecue of een exclusief meergangendiner. Al onze gerechten worden ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Van toegankelijke gerechten tot exclusieve hapjes, alles is mogelijk.

de-arend-restaurant-menukaart-dineren
trouwlocatie gelderland de arend cateraar bruiloft

De bruiloft waar jullie van dromen

Door De Arend als trouwlocatie Gelderland te kiezen, kun je jullie trouwdag helemaal naar wens invullen. Je kunt bijvoorbeeld de ceremonie in de binnentuin laten voltrekken, maar bij slecht weer kunnen we altijd uitwijken naar een sfeervolle binnenruimte. De dag zelf kan in verschillende ruimtes plaatsvinden. We hebben verschillende kleinere ruimtes voor een intiem diner, een plek waar jullie even tot rust kunnen komen en een plek waar ’s avonds het feest kan losbarsten. Alles onder één dak, met één aanspreekpunt en één toegewijd team dat voor niets minder dan het beste voor jullie gaat. 

Het spreekt voor zich dat we graag rond de tafel zitten om al jullie wensen door te spreken. Om alvast wat inspiratie te krijgen kun je kijken naar onze verschillende arrangementen en menukeuzes. Je kunt hier je dag al helemaal samenstellen via de aanvraagmodule – je hebt binnen een paar klikken een offerte voor jullie trouwlocatie.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita