Je kunt in ons lunchrestaurant terecht voor een korte stop of een uitgebreide meergangen lunch.
Vieren en genieten kan overal: bij ons in de gasterij of op locatie
HUISGEMAAKTE PATISSERIE
dagelijks wisselend gebak

PASTRAMI – 16
met maisbrood, uiencompote en bacon
HETE KIP – 13.5
op een steamed bun met sriracha en aziatische salade
WITVIS RILLETTE – 15.5
op een bagel met gember, pompoen en zwarte olijf
WARME GEITENKAAS vega – 14
met waldkornbrood, honing, stoofpeer en tuinkers
CARPACCIO – 14.5
met waldkornbrood, beukenzwam en truffel
BROODJE VAN DE MAAND
PULLED PORK – 14.5
op een burger bun met cheddar, coleslaw en bbq saus
Liever een salade? Laat het ons weten en dan vervangen we het brood voor een rijke salade.
SOEP VAN ‘T MOMENT – klein 5 normaal 7
wekelijks wisselende en huisgemaakte soep
TOMATENSOEP vega – klein 5 normaal 7
met crème fraîche

RUNDVLEES – 10.5
op vloerbrood met mosterd en salade
GROENTE vega – 11
op vloerbrood met grove mosterd en salade
RUNDERBURGER – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, spek, augurk en frites
PADDENSTOELENBURGER vega – enkel 20 dubbel 22.5
met cheddar, ei, augurk en frites

LUNCHPLANK DE AREND – 14.5
met een seizoenssoep, mini quiche, wrap en salade
QUICHE VAN ‘T MOMENT – 12
MEERGRANENBROOD van bakkerij Vonk – 6
broodje met kruidenboter, olijfolie en zeezout
PORTIE FRITES – 3.5
met mayonaise
LOADED FRITES vega – 5.5
met parmezaan en truffelmayonaise
RAUWKOSTSALADE – 3.5
seizoenssalade
IJSCOUPE VAN HET SEIZOEN – 8.5
drie bollen schepijs met vers fruit en slagroom
LOADED FRITES – 5.5
met parmezaan en truffelmayonaise
BITTERBALLEN 6 st. – 8
met rundvleesragout – ook vega mogelijk
RENDANG DUMPLINGS 6 st. – 9.5
met Aziatische saus – ook vega mogelijk
FLAMMKUCHEN – 14
met wildzwijn en spek
NACHO’S – 13.5
met crème fraîche, avocado en kaas
NACHO’S PULLED PORK – 15.5
met crème fraîche, avocado en kaas
BORRELPLANK – 14
met kazen, worst, brood, dip en mosterd
BITTERGARNITUUR – 14.5
met mosterdmayonaise en chili mayonaise