Multifunctionele ruimtes

Gasterij De Arend biedt verschillende multifunctionele ruimtes voor dinners, feesten, ceremonies, recepties trainingen, vergaderingen, presentaties, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Niet zomaar praktische zalen, maar sfeervolle ruimtes die je familie, vrienden, collega’s of relaties zeker zullen inspireren. Voor iedere groepsgrootte hebben we mogelijkheden, tot zo’n 200 personen.

Voorhuis

In ons voorhuis is plek voor zo’n 50 personen. Fijn om samen te borrelen, lunchen, dineren of anderszins informeel samen te zijn. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor vergaderingen.

Restaurant

Samen proeven, lachen en goede gesprekken voeren. In ons restaurant kun je de hele avond tafelen en genieten van het beste wat onze chefkok te bieden heeft. Reserveer een tafel.

Achterhuis

Bedrijfsfeesten, bruiloften, jubileumvieringen, verjaardagen… Ons Achterhuis is de plek waar wordt gefeest, gedanst, gezongen en getoost. Er is ruimte voor zo’n maximaal 200 personen.

Opkamer

Vergaderen en dineren tegelijk? Dat kan zeker in onze opkamer. Geniet met een gezelschap van maximaal 6 personen van een heerlijk diner en bespreek tussen de gangen door de laatste ontwikkelingen binnen je organisatie.

Bovenhuis

Voor kleine gezelschappen tot 15 personen hebben we in ons bovenhuis een knusse businessruimte die de sfeer van ons eeuwenoude familiebedrijf ademt. Ideaal voor team- of staff meetings in een huiselijke sfeer of een inspirerende vergadersessie.

Terras

Bij goed weer openen wij ons terras en verschuift je feest, receptie, zakelijke meeting of andere bijeenkomst gewoon naar buiten. Een heerlijke plek om de barbecue aan te steken of te genieten van het zonnetje. Het terras biedt ruimte aan zo’n 80 personen.

Meer informatie over de mogelijkheden die onze businessruimtes bieden? Neem gerust contact op.