Evenementen organisatie door De Arend

Organisatietalent zit bij ons als gasterij, restaurant en cateraar ingebakken. Strakke planningen en tegelijkertijd een flexibele instelling zijn dagelijks nodig om onze gasten het beste voor te schotelen. Maar het zijn ook dé ingrediënten voor een perfecte organisatie van evenementen.

Goede samenwerking

Wij zijn je organisatiepartner

In alle hectiek die de organisatie van een evenement met zich meebrengt, blijven wij kritisch én vlot samenwerken. Dankzij deze werkwijze halen wij deadlines. En laat de organisatie van een evenement nu de ultieme deadline zijn. Daarom denken we graag met je mee. Van concept tot en met styling zijn wij je organisatiepartner. Geef ons het vertrouwen en wij leveren het hoogst haalbare.


Creatieve evenementen productie

Wij zijn graag het creatieve brein achter je evenement. Daarvoor duiken we in jouw DNA als opdrachtgever, maar ook in dat van je bezoekers. Wat zijn jouw doelen en hun verwachtingen? We brengen ze samen tijdens het evenement. Daarbij zoeken we soms de randjes op, zodat je evenement een onvergetelijke herinnering achterlaat.


Food, entertainment & styling

Als sfeer- en smaakmakers zijn wij al aan veel evenementen als cateraar verbonden. Smaken laten beleven met verse producten op locatie en sfeer laten proeven met een onderscheidende styling. Dat is waar we goed in zijn. Primetime is onze partner als het gaat om eventstyling en -techniek. Omdat organiseren nu eenmaal onze passie is, doen we dat twee keer per jaar ook zelf met het Bloei Festival en de Kermis.


Wij bewegen mee in de sfeer van jouw locatie en omgeving

Een sfeervol evenement, verdient een sfeervolle unieke locatie. Waar kan dat nou beter dat in je eigen vertrouwde omgeving, waar jouw bedrijf en/of gelegenheid het middelpunt van alle aandacht is? Van open weiland tot bedrijfshal en van Waalstrand tot steenfabriek, wij hebben de ervaring om deze locaties om te toveren tot een ware experience. Uiteraard vol sfeer, maar ook altijd anders!

Wat bij ons wel altijd hetzelfde blijft, is de oprechte aandacht die we iedereen geven en de kwaliteit die voor ons vanzelfsprekend is. Zo maken we iedere gelegenheid onvergetelijk.


Smaakmakende verrassingen

Culinaire invulling en verzorging

Waar een evenement is, wordt gevierd. En waar gevierd wordt, wordt gegeten en gedronken! Op jouw unieke locatie kan dat natuurlijk bij uitstek. Ons team van smaakmakers staan paraat om jou en je gezelschap te verrassen met de meest kwalitatieve, eigentijdse en vertrouwde gerechten en dranken. Geheel aangepast op de wens van de opdrachtgever en altijd denkend vanuit de doelstelling van het evenement. Dat maakt onze catering uniek!

Laat je door ons inspireren!