De Arend Catering

Smaken zijn er niet alleen om te proeven, maar ook om te ervaren. Onze catering is dan ook een belevenis. Geen standaard gerechten of keuze uit menu’s, maar een maatwerkrestaurant op locatie. Persoonlijk geserveerd, afgestemd op de sfeer die het evenement of feest ademt en perfect georganiseerd. Het woord ‘catering’ krijgt door ons een andere lading.

Een greep uit onze creatieve catering mogelijkheden

  • Walking- en seating dinners
  • Buffetten, van stamppot tot luxe koude en warme buffetten
  • Thuisdiners en live cooking
  • Compleet verzorgde barbecue op locatie
  • Feestelijke hapjes en finger food
  • Compleet verzorgde borrels
  • Eventcatering op maat
  • Maatwerk creatieve cateringconcepten
IMG 7071 websize
IMG 1844

Je organisatiepartner op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, familiebarbecue, verjaardagsfeest, jubileumfeest of zakelijk evenement, alles is mogelijk op locatie. We denken innovatief en conceptueel met je mee. Geen vraag is ons gek genoeg. Het begrip catering vatten wij breed op en zijn ook graag je organisatiepartner als het gaat om een feestelijke of zakelijke gelegenheid op locatie. Van jubileumviering in je bedrijfskantine tot en met een afscheidsfeest in eigen tuin.

Van intiem thuisdiner tot groot tuinfeest

Met onze jarenlange ervaring in gastvrijheid en het verzorgen van feesten en partijen, weten wij als geen ander hoe we jou en je gasten in de watten kunnen leggen. Heb je binnenkort wat te vieren en wil je dit graag thuis of op een andere bijzondere locatie doen? Wij denken graag met je mee en combineren onze creativiteit met de wensen van jou en je gezelschap.

20211002 Moors Patrick van Beek 141

Van seminar tot receptie en van jubileum tot bedrijfsfestival

Alle successen en mijlpalen moeten gevierd worden! Daar hoort natuurlijk een sfeer bij die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, waarin het eten en drinken complementair en bovenal verrassend lekker is. Met onze ervaring in diverse vraagstukken cateringen op de mooiste locaties, is ons geen vraag gek genoeg! Wij maken iedere gelegenheid onvergetelijk.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita