Onder constructie: Momenteel werken wij aan de realisatie van onze volledige vernieuwde website. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0487-521265 of info@dearendwinssen.nl

De Arend Catering

Smaken zijn er niet alleen om te proeven, maar ook om te ervaren. Onze catering is dan ook een belevenis. Geen standaard gerechten of keuze uit menu’s, maar een maatwerkrestaurant op locatie. Persoonlijk geserveerd, afgestemd op de sfeer die het evenement of feest ademt en perfect georganiseerd. Het woord ‘catering’ krijgt door ons een andere lading.

Catering de Arend

Een greep uit de catering mogelijkheden:

  • Walking diner tot 7 gangen
  • Comfortabele seating diner tot 7 gangen
  • Buffetten, van stamppot tot luxe koude en warme buffetten
  • Compleet verzorgde barbecue op locatie
  • Feestelijke hapjes

Je organisatiepartner op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, familiebarbecue, verjaardagsfeest, jubileumfeest of zakelijk evenement, alles is mogelijk op locatie. We denken innovatief en conceptueel met je mee. Geen vraag is ons gek genoeg. Het begrip catering vatten wij breed op en zijn ook graag je organisatiepartner als het gaat om een feestelijke of zakelijke gelegenheid op locatie. Van jubileumviering in je bedrijfskantine tot en met een afscheidsfeest in eigen tuin.