De Arend Catering

Smaken zijn er niet alleen om te proeven, maar ook om te ervaren. Onze catering is dan ook een belevenis. Geen standaard gerechten of keuze uit menu’s, maar een maatwerkrestaurant op locatie. Persoonlijk geserveerd, afgestemd op de sfeer die het evenement of feest ademt en perfect georganiseerd. Het woord ‘catering’ krijgt door ons een andere lading.

Catering de Arend

Een greep uit onze creatieve catering mogelijkheden:

  • Walking- en seating dinners
  • Buffetten, van stamppot tot luxe koude en warme buffetten
  • Thuisdiners en live cooking
  • Compleet verzorgde barbecue op locatie
  • Feestelijke hapjes en finger food
  • Compleet verzorgde borrels
  • Eventcatering op maat
  • Maatwerk creatieve cateringconcepten

Je organisatiepartner op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, familiebarbecue, verjaardagsfeest, jubileumfeest of zakelijk evenement, alles is mogelijk op locatie. We denken innovatief en conceptueel met je mee. Geen vraag is ons gek genoeg. Het begrip catering vatten wij breed op en zijn ook graag je organisatiepartner als het gaat om een feestelijke of zakelijke gelegenheid op locatie. Van jubileumviering in je bedrijfskantine tot en met een afscheidsfeest in eigen tuin.


Particuliere catering

Van intiem thuisdiner tot groot tuinfeest

Met onze jarenlange ervaring in gastvrijheid en het verzorgen van feesten en partijen, weten wij als geen ander hoe we jou en je gasten in de watten kunnen leggen. Heb je binnenkort wat te vieren en wil je dit graag thuis of op een andere bijzondere locatie doen? Wij denken graag met je mee en combineren onze creativiteit met de wensen van jou en je gezelschap.


(Bedrijfs)evenementen catering

Van seminar tot receptie en van jubileum tot bedrijfsfestival

Alle successen en mijlpalen moeten gevierd worden! Daar hoort natuurlijk een sfeer bij die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, waarin het eten en drinken complementair en bovenal verrassend lekker is. Met onze ervaring in diverse vraagstukken cateringen op de mooiste locaties, is ons geen vraag gek genoeg! Wij maken iedere gelegenheid onvergetelijk.