Ben je op zoek naar de perfecte bedrijfsborrel voor jouw team? Bij De Arend vind je de ideale combinatie van gastvrijheid en culinaire verrassingen. Sinds 1899 staat gastheerschap bij ons centraal en zorgen wij voor smaakmakende momenten en blijvende herinneringen. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een zorgeloze en heerlijke bedrijfsborrel. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een intieme borrel op kantoor, wij staan voor je klaar.

Bedrijfsborrel

Catering voor bedrijfsborrels

Catering voor bedrijfsborrels betekent dat wij alles regelen om jouw evenement tot een succes te maken. Van hapjes en drankjes tot complete buffetten en live cooking, wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s zorgeloos kunnen genieten. Onze professionele service en flexibiliteit zorgen ervoor dat jouw bedrijfsborrel altijd in goede handen is, ongeacht de grootte van het evenement.

Een vakkundige zaak

Bij De Arend draait alles om vakmanschap en kwaliteit. Ons toegewijde team van professionals heeft de expertise om elke bedrijfsborrel tot een succes te maken. Met passie werken we aan elk detail van jouw evenement. Dit zorgt niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Jarenlange ervaring en gastheerschap

Sinds 1899 is De Arend een begrip in de regio als het gaat om feesten, partijen, catering en bedrijfsevenementen. Ons team staat klaar om jou te ontzorgen en te voorzien van een onvergetelijke culinaire ervaring. Onze gastvrijheid en aandacht voor detail zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op je gasten.

Maatwerk bedrijfsborrel op eigen locatie

Bij De Arend begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor jouw bedrijfsborrel. Of je nu kiest voor een buffet op jouw locatie, live cooking door een ervaren kok, of een feest bij De Arend zelf – wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Uitgebreide service en flexibiliteit

Bij De Arend nemen wij alles uit handen, van de planning tot de uitvoering. Onze uitgebreide service en flexibiliteit maken ons de ideale partner voor elk zakelijk evenement. Of je nu een bedrijfsborrel organiseert in Nijmegen, een buffet bestelt voor een feest in Arnhem, of een diner plant in Tiel, wij staan voor je klaar.

IMG 4110

Onze cateringdiensten

De Arend biedt een breed scala aan cateringdiensten die passen bij elke gelegenheid. Of je nu een intieme borrel voor een klein gezelschap organiseert of een grootschalig bedrijfsfeest plant, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Onze cateringdiensten omvatten

  • Borrelhapjes: een selectie van heerlijke hapjes, perfect voor elke borrel.
  • Buffetten: van luxe warm & koud buffetten tot themabuffetten, wij zorgen voor een smakelijke presentatie.
  • Walking dinners: een unieke ervaring waarbij gerechten in kleine porties geserveerd worden, ideaal voor informele netwerkevenementen.
  • Live cooking: onze koks bereiden de gerechten ter plekke, wat zorgt voor een interactieve en onvergetelijke ervaring.
  • Barbecues: geniet van een perfect verzorgde barbecue, compleet met heerlijke vlees- en visgerechten, salades en bijgerechten.

Borrel voor bedrijven

Gastvrijheid ten top

Bij De Arend staat vakmanschap en gastvrijheid voorop. Ons ervaren team zorgt voor een onvergetelijke bedrijfsborrel waar je gasten volop van zullen genieten. Met meer dan een eeuw aan culinaire traditie en moderne flexibiliteit, bieden we een breed scala aan opties, van uitgebreide buffetten tot live cooking.

Of je nu een intieme borrel voor een klein gezelschap plant of een grootschalig bedrijfsfeest organiseert, wij zorgen voor een perfecte uitvoering tot in de kleinste details. Bij ons geniet je van verse en bijzondere smaken, geheel afgestemd op jouw wensen.

Opties die bij jouw wensen passen

Ben je klaar om jouw volgende personeelsborrel te plannen? Ontdek de mogelijkheden van De Arend en laat ons jou ontzorgen met onze professionele service op locatie. Neem snel contact op om jouw wensen eens door te spreken.

Contact

  • Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bedrijfsfeest

Een greep uit onze opdrachtgevers