Een walking dinner is een trendy en informele manier van dineren die de traditionele zitdiners heeft vervangen. Het biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten terwijl ze zich vrij bewegen door de locatie. Of het nu gaat om een familiediner, jubileum, bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardagsfeestje, hier zijn vijf redenen waarom je een walking dinner kunt overwegen voor je feest of evenement.

 1. Het biedt meer flexibiliteit
  Een walking dinner biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel zitdiner. Gasten kunnen zich vrij bewegen en praten met verschillende mensen zonder dat ze aan een tafel vastzitten. Bovendien kan het evenement plaatsvinden in verschillende ruimtes, wat meer mogelijkheden biedt voor het decoreren van de locatie. Of je nu kiest voor onze gasterij, bij je thuis of in het bedrijf, een walking dinner past zich gemakkelijk aan de ruimte aan.
 2. Het zorgt voor een informele sfeer
  Een walking dinner creëert een informele sfeer, waarbij gasten zich meer ontspannen voelen. In plaats van een formeel diner waarbij de gasten worden bediend, worden de gerechten op verschillende tafels geplaatst en kunnen de gasten zichzelf bedienen. Dit zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer, waarbij gasten elkaar beter leren kennen en nieuwe contacten kunnen leggen.
 3. Het biedt een breder scala aan gerechten
  Bij een traditioneel zitdiner krijgen gasten vaak slechts één gerecht voorgeschoteld, terwijl een walking dinner verschillende gerechten biedt die op verschillende tafels worden geplaatst. Dit biedt gasten de mogelijkheid om verschillende smaken te proeven en zich te laten verrassen door de verschillende gerechten die worden aangeboden.
 4. Het is ideaal voor grote groepen en bedrijfsevenementen
  Een walking dinner is ideaal voor grote groepen, omdat het gemakkelijker is om te zorgen voor voldoende zitplaatsen en tafels. Het ander voordeel hiervan is dat een walking dinner eenvoudig kan worden aangepast aan verschillende thema’s en gelegenheden, waardoor het een veelzijdige optie is voor elk soort evenement, van zakelijke bijeenkomsten tot bruiloften en verjaardagsfeesten.
 5. Het is een unieke ervaring
  Een walking dinner is een unieke ervaring die de gasten niet snel zullen vergeten. Het biedt een culinaire reis door verschillende gerechten en smaken, terwijl de gasten vrij kunnen bewegen en genieten van de sfeer en het gezelschap. Het is een manier om een evenement extra speciaal te maken en gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kortom, een walking dinner is de perfecte keuze voor vele gelegenheden, of het nu gaat om een familiediner, jubileum, bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardagsfeestje. Het biedt meer flexibiliteit, creëert een informele sfeer en stelt je gasten in staat om veel verschillende smaken te ervaren.

Een walking dinner thuis of in het bedrijf?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk walking dinner op locatie. Of het nu gaat om een intiem diner thuis of een groter evenement op het bedrijf, wij hebben jarenlange ervaring en bieden alles wat je nodig hebt om jouw walking dinner tot een succes te maken. Van heerlijke gerechten tot professionele bediening en van sfeervolle decoratie tot alle faciliteiten, wij regelen het allemaal. Samen creëren we een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten!

Binnenkort dus wat te vieren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het organiseren van een walking dinner: Ga naar www.dearendwinssen.nl/aanvraag 

Volg ons op Instagram voor dagverse en smaakmakende inspiratie!