Voor bij de koffie
HUISGEMAAKTE PATISSERIE
dagelijks wisselend gebak
**
Pinsa’s
PASTRAMI – 13.5
zuurkool | mosterdmayo | krokante mosterd
GEROOKTE FOREL – 12
limoen | komkommer | rode ui
OUDE KAAS V – 11
uienchutney | tomaat | aubergine
KASTANJECHAMPIGNON V – 11
geitenkaas | knoflook | rucola
GEROOKTE KIP – 11
kerrie | gember | ananas
Liever een salade? Laat het ons weten en dan vervangen we de pinsa voor een rijke salade.
**
Soepen
SOEP VAN DE WEEK V – 7
wekelijks wisselende en huisgemaakte soep
TOMATENSOEP V – 7
crème fraîche | basilicum
MAÏSSOEP V – 7
kokos
**
Croquetten
KAAS V – 10.5
desembrood | grove mosterd | salade
RUNDVLEES – 10.5
desembrood | mosterd | salade
**
Quiche
QUICHE VAN DE WEEK V – 12
wekelijks wisselende en huisgemaakt quiche
**
Burgers
RUNDERBURGER – 21
cheddar | ei | spek | augurk | frites
PADDENSTOELENBURGER V – 20.5
cheddar | ei | augurk | frites
**
Specials
12 UURTJE – 14.5
soepje | mini quiche | wrap | salade
TWEE GANGEN VERRASSINGSLUNCH – 27.5
voorgerecht | hoofdgerecht
DRIE GANGEN VERRASSINGSLUNCH – 32.5
voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
**
Bijgerechten
DESEMBROOD V – 4.5
boter | tapenade van zwarte olijf
FRITES V – 3.5
mayonaise
RAUWKOSTSALADE V – 3.5
witte kool | wortel | yoghurt
**
Desserts
IJSCOUPE VAN HET SEIZOEN – 8.5
drie bollen schepijs | vers fruit | slagroom
**
Borrelhappen en planken
ZES RUNDVLEESBITTERBALLEN – 7
amsterdams zuur | mosterdmayo
ZES RISOTTOBITTERBALLEN V – 8
truffel | pickled veggies | pimentmayo
DE MAAS EN WAAL PLANK – 10
kloosterboerderij worst | ravenswaardse kaas | brood | boer’n dip
ZES CRISPY CHICKEN – 11.5
chili
DE ‘VAN ALLES WA’ PLANK – 12.5
Kloosterboerderij worst | brood | veggies | Ravenswaardse kaas | bitterbal | dip
**