Lunch- en borrelkaart Restaurant de Arend
Voor bij de koffie
Huisgemaakte patisserie | dagelijks wisselend gebak
**
Tartines
Filet Americain | Amsterdams zuur | krokante ui | kropsla – 9
Avocado | sinaasappel| gele curry | koriander V – 8.5
Gerookte zalm | piccalilly | mierikswortel | komkommer – 9.5
Warm broodje
Procureur | zoetzure tomatensaus | taugé | sesam – 10
Mozzarella | geroosterde tomaat | pijnboompit | rucola V – 10
Gamba | chili | bosui | ingelegde gember – 11
Soep
Doperwt | gamba | piment – 6.5
Tomaat | pesto | crème fraîche V – 5.5
Salade
Vega Goat | biet | geitenkaas | vijgen V – 12
Carpaccio | basilicum | tomaat | Parmezaan – 13
Gamba | soja | sesam | limoen – 13
Croquetten
Rund | zuurdesem | mosterd – 9.5
Oesterzwam | zuurdesem | grove mosterd V – 9.5
**
Voor bij de borrel
Tweepersoons borrelplank | twee tapbieren | kaas | worst | groentechips | brood | dippers – 12,5
Knabbeltje | nootjes | olijven | groentesticks V – 6
Zes Runderbitterballen | grove mosterd – 6
Zes Oesterzwambitterballen | mosterdmayo V – 6
Ajam Setan | zes Oosterse kipkluifjes | sesamdressing – 8