Voor onze gasterij en cateringen op locatie, zijn wij per direct op zoek naar een:

Eerste medewerkers/Assistent partymanager

dienstverband: parttime of fulltime

Als assistent partymanager bij het familiebedrijf De Arend, zorg jij samen met je collega-smaakmakers voor de optimale ervaring voor onze gasten, gedurende de meeste uiteenlopende gelegenheden. Je draagt mede de verantwoordelijkheid voor de organisatie en uitvoering van alle feesten en partijen, cateringen en evenementen.

Een belangrijk deel van je werkzaamheden bestaat uit het voorbereiden, regelen en vervolgens coördineren van alles wat hierbij komt kijken.

Over jou

Op de eerste plaats ben je een goedlachse sfeermaker die gastvrijheid en service ademt, maar ook gek is van lekker eten en drinken. Daarnaast ben je ondernemend en gretig van geest en raak niet in paniek als iets niet gaat zoals het moet, maar kom je juist met concrete oplossingen.

Daarbij komen ook je (potentiële) leidinggevende kwaliteiten in beeld. Tevens gaan wij (én jijzelf) een beroep doen op je organisatorische vaardigheden. Waarbij je de kwaliteit en de sfeer bewaakt, maar ook het commerciële aspect, niet uit het oog verliest. Niet minder belangrijk is het dat je goed het overzicht kunt bewaren, de gast altijd op één zet, en dat je sterk in je schoenen staat.

Het familiebedrijf De Arend

De Arend is een écht familiebedrijf en heeft een rijke historie in gastvrijheid. In 1899 gestart als dorpscafé en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van feesten, partijen en catering. Inmiddels staat de vijfde generatie klaar en openden we in juli 2019 ons à la carte restaurant.

Bij De Arend vind je de herkenbare ‘durpse gezelligheid’. Het ons-kent-ons-gevoel dat in Winssen heerst, zetten wij voort in onze gasterijcatering, evenementen en ons restaurant. Huiselijke intimiteit voert er de boventoon, terwijl we met ons organisatietalent en oog voor kwaliteit, onze gasten verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid serveren.

Wij vragen;

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, horeca-gerelateerd is een pré, maar geen must.
 • Je bent flexibel inzetbaar en werkt graag in de avonden en weekenden.
 • Je bent een echte organisator die graag de handen uit de mouwen steekt;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een glimlach op je gezicht brengt een vrolijke sfeer met je mee;
 • Je bent proactief in het signaleren en aanpakken van uitdagingen en kansen.

Wij bieden;

 • Een vaste- of parttime aanstelling, met vaste werkdagen in overleg;
 • Een passend salaris op basis van jouw opleiding, visie en werkervaring;
 • Een jonge, dynamische en gemoedelijke werksfeer met de leukste collega’s;
 • Een hoge mate van ruimte en vrijheid voor nieuwe ideeën en manieren van werken;
 • Een feestelijke, maar ook uitdagende en afwisselende baan met enorme groeikansen.
 • Een mogelijkheid tot het volgen van cursus(sen), training(en) en/of opleiding(en).

Zijn we een match?

Zie jij het wel zitten? Vertel dan iets leuks over jezelf en stuur dit samen met je CV naar Huub Tromp (huubtromp@dearendwinssen.nl). Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met 0487-521265.