Dienstverband: vaste dienst
Uren: 32-38 uur

Ben jij een ervaren zelfstandig werkend kok met een passie voor de restaurantwereld en heb je aantoonbare ervaring? We zoeken een getalenteerde en gepassioneerde kok die ons team komt versterken. Ons restaurant, gelegen in een natuurlijke omgeving met een landelijke uitstraling en huiselijke sfeer, biedt seizoensgebonden smaken en lokale verrassingen.

Wat ga je doen?

In 2019 werd onze lang gekoesterde droom van een à la carte restaurant werkelijkheid, en dit opent de deur voor jou om een rol te spelen in zijn voortdurende succes. Als zelfstandig werkend kok zijn jouw verantwoordelijkheden onder andere:

– De (voor)bereiding, opmaak en bereiding van gerechten.
– Het bewaken en controleren van de kwaliteit, smaak, kleur en presentatie van ingrediënten.
– Het ontwikkelen van nieuwe gerechten en menu’s.
– Het toezien op calculaties en menu-engineering.
– Het beheren van bestellingen en voorraad.
– Het waarborgen van de naleving van HACCP- en Arbo-richtlijnen op de werkplek.

Als zelfstandig werkend kok in ons restaurant, krijg je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Uiteraard zijn er enkele richtlijnen met betrekking tot ingrediënten, bereidingswijzen en presentatie, maar passie is wat het onderscheid maakt.

Bij Restaurant De Arend geloven we in het creëren van unieke culinaire ervaringen. Onze deuren zijn geopend van woensdag tot en met zondag, en we verwelkomen gasten voor koffie met lekkers, lunch, borrel en diner.

Wat wij zoeken

  • Een zelfstandig werkend kok met aantoonbare restaurantervaring.
  • Een afgeronde koksopleiding.
  • Werkervaring in een vergelijkbare keuken is een pré.
  • Een innovatieve en creatieve geest met sterke communicatieve vaardigheden.
  • Jij komt het beste tot je recht wanneer elke dag anders is.
  • Een échte vakman-of vrouw die het liefst met pure en eerlijke seizoensproducten werkt.
de arend restaurant winssen catering uit eten diner

Wat wij bieden

  • Een contract voor 32-38 uur voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag op basis van fulltime.
  • Een uitdagende, creatieve werkomgeving met veel creatieve vrijheid.
  • Veel afwisseling, denk aan lunch, á la carte en groepsdiners.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw culinaire stempel te drukken op ons restaurant.
  • Een aantrekkelijk salaris, in lijn met je ervaring en ambities.
  • Afgestemde werktijden met je collega’s binnen onze openingstijden.
  • Training en ondersteuning om je vaardigheden te verbeteren.
  • Een organisatie met een rijke historie in gastvrijheid en culinaire innovatie.
  • Een hecht team van oergezellige collega’s met leuke uitjes, borrels en activiteiten.

Over De Arend

Restaurant De Arend – een unieke mix van fine dining met herkenbare, maar verrassende seizoenssmaken

Ons restaurant is een onderdeel van ‘De Arend Smaakmakers’ een echt familiebedrijf met een rijke geschiedenis in gastvrijheid. Wat begon als een dorpscafé, is uitgegroeid tot een regionaal begrip in feesten, partijen, catering en dus ons huiselijke restaurant in Winssen.

Bij De Arend draait alles om smaakvolle momenten, een warm ‘ons-kent-ons’ gevoel en verrassende culinaire ervaringen. Onze missie? Jouw smaakpapillen verwennen met bijzondere creaties, geserveerd met de grootste zorg.

Wij bieden je graag meer dan een baan; namelijk een uitdaging om deel uit te maken van een team van smaakmakers en een culinaire reis in een van de meest unieke locaties in Maas en Waal en regio Nijmegen. Als jij gelooft dat je de smaak, passie en toewijding hebt om ons team naar nieuwe hoogten te brengen, dan horen we graag van je!

Solliciteer nu

Solliciteer nu door je CV en motivatie te sturen naar huubtromp@dearendwinssen.nl.

Samen kunnen we de smaakvolle traditie van De Arend voortzetten en gasten blijven verrassen!