Bij De Arend geloven we dat passie, motivatie en persoonlijkheid belangrijker zijn dan ervaring alleen. Dus, ook als je iets minder ervaring hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren!

Dienstverband: Vast
Uren: 38 uur per week
Salaris: €2400-€2800 per maand (afhankelijk van je ervaring)

Voor ons in 2019 geopende restaurant, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren zelfstandig werkend kok met een liefde voor de seizoenen, goed eten en gastvrijheid. Ons restaurant, gelegen te midden van een prachtige natuurlijke omgeving met een warme en huiselijke ambiance, staat bekend om zijn seizoensgebonden smaken en lokale lekkernijen.

Wat ga je doen?

Bij ons krijg je de kans om een actieve rol te spelen in het succesverhaal van ons à la carte restaurant, dat in 2019 zijn deuren opende. Als zelfstandig werkend kok ben je samen met onze chef Quint, verantwoordelijk voor:

  • Het bereiden en presenteren van de mooiste gerechten.
  • Het continu bewaken van kwaliteit, smaak en presentatie.
  • Het creatief ontwikkelen van vernieuwende menu’s en gerechten.
  • Het efficiënt beheren van voorraad en calculaties.
  • Het waarborgen van naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen.

Bij Restaurant De Arend streven we naar unieke culinaire ervaringen. Met jouw creatieve inbreng en passie voor koken krijg je bij ons de vrijheid om jouw creativiteit en ambities de vrije loop te laten, binnen de vastgestelde richtlijnen van ons restaurantconcept.

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract van 38 uur, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
  • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor creatieve vrijheid.
  • Diverse werkzaamheden, variërend van lunch tot à la carte diners en groepsdiners.
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling en culinaire ontplooiing.
  • Een salaris tussen de €2400 en €2800 bruto per maand, afhankelijk van en passend bij jouw ervaring en ambities.
  • Flexibele werktijden binnen onze openingstijden.
  • Een organisatie met een 125 jaar historie in gastvrijheid en culinaire innovatie.
  • Een hecht team met leuke uitjes en leerzame, maar ook ontspannende activiteiten.
IMG 6084 websize
de arend restaurant winssen catering uit eten diner

Wie wij zoeken

  • Een zelfstandig werkend kok met aantoonbare ervaring in de restaurantbranche.
  • Een afgeronde koksopleiding.
  • Ervaring in een vergelijkbare keuken is een pré.
  • Innovatief denkvermogen en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Een gezellige teamspeler die gedijt in een dynamische omgeving.
  • Een ware vakman of -vrouw die graag werkt met verse, seizoensgebonden producten.

Over De Arend

Restaurant De Arend is een unieke mix van fine dining en herkenbare seizoenssmaken, gevestigd in Winssen, in het hart van Maas & Waal en het Rijk van Nijmegen. Ons restaurant heeft een huiselijke sfeer met knusse tafels voor kleine en grote gezelschappen, maar ook een informeler bargedeelte en mooi zomerterras was wordt gekenmerkt als het ‘Zuid-Frankrijk van Maas & Waal’.

Als onderdeel van ‘De Arend Smaakmakers’, een 125 jaar oud familiebedrijf, evenementenlocatie en cateraar met een lange traditie in gastvrijheid, streven we ernaar om onze gasten te verwennen met culinaire ervaringen en blijvende herinneringen.

Solliciteer nu

Samen kunnen we de smaakvolle traditie van De Arend voortzetten en gasten blijven verrassen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Arend Winssen vacatures werken bij