Werken bij De Arend

Bij De Arend werken we met ons hart. We zijn zoals we zijn: authentiek, oprecht en toegankelijk. Zonder fratsen. We gaan ongedwongen met elkaar om en staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Voor onze gasten zetten we iedere dag een extra stap, zodat onze gastvrijheid keer op keer een belevenis voor ze is. Ook als team zetten we voor elkaar een extra stap, zodat we iedere werken aan een super teamwork, met uiteraard de leukste en gezelligste borrels en teamuitjes!

Wij zoeken mensen die zich met ons kunnen identificeren. Horecatoppers, zoals koks, barmannen en -vrouwen, medewerkers in de bediening en spoelkeukenkampioenen.

Ook staan we altijd open voor leerlingen en stagiairs die ervaring willen opdoen in de keuken of bediening. We zijn Kenwerk Erkend Leerbedrijf en aangesloten bij HorecaVakPunt (HVP).

Ben jij een sfeer- en smaakmaker met sociale voelsprieten? Voel je van harte welkom in onze ‘familie’.

Wij zoeken:

Bedieningstoppers (m/v)

Wij zijn altijd op zoek naar echte (ervaren én onervaren) horecatijgers voor in onze bediening! Ben je sociaal vaardig, houd je wel van een feestje en weet je van aanpakken? Dan is een bijbaantje bij De Arend wellicht iets voor jou. Je kunt bij ons namelijk alle kanten op, van restaurant tot bedrijfsfeest en van bruiloft tot tuinfeest. Of het nu gaat om het restaurant, onze gasterij of catering, we hebben je overal nodig!

Wij zoeken concreet:

 • Parttime bedieningsmedewerkers:
  • op oproepbasis

Lijkt je het leuk? Stuur dan een mail of bel ons via 0487-521265.

Wij zoeken:

Barmannen- en vrouwen

Gaat jouw hartje sneller kloppen van de lekkerste biertjes, mooie wijnen, goede koffie en prachtige cocktails en aperitieven? Dan zijn onze barren wellicht jouw perfecte happy place! Zowel voor ons restaurant als op partijen in onze gasterij en op locatie, zijn we op zoek naar ervaren (én onervaren) barmannen en/of barvrouwen.

Wij zoeken concreet:

 • Parttime barmannen en vrouwen:
  • op oproepbasis

Begint het al te borrelen? Stuur dan een mail naar Stijn of bel ons via 0487-521265.

Wij zoeken:

Keukenhulpen (parttime, stage, BBL)

Heb je passie voor lekker koken en ben je het liefste de hele dag met eten bezig? Dan is De Arend de ideale plek om alles te leren over alles wat er in de horecakeuken gebeurt, met de handen uit de mouwen!

Van het mee voorbereiden van buffetten, diners en hapjes voor meerdere gezelschappen tegelijk, tot het meedraaien in onze restaurantkeuken,  bij ons leer je de fijnste kneepjes van het vak.

Wij zoeken concreet:

 • Parttime keukenhulpen:
  • op oproepbasis
 • Stages en/of leerlingen BBL

Kook jij van enthousiasme? Stuur dan een mail naar onze chefkok Davy of bel ons via 0487-521265.

Wij zoeken spoelkeukenkampioenen:

Afwashulpen

Zoek je een spetterende bijbaan met met doorschuifmogelijkheden? Kom dan lekker afwassen bij De Arend! De spoelkeuken is de perfecte plek om jezelf te ontwikkelen én zonder jou staat alles stil! Wil je leren om lekker hard en efficiënt te werken, maar ook hoe je werkt in teamverband en hoe de dynamiek in de horeca werkt? Dat is dit de bijbaan voor jou.

Wij zoeken concreet:

 • Afwashulpen
  • op oproepbasis.

Lijkt het je leuk? Stuur dan een mail naar Stijn of bel ons via 0487-521265.

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita