Werken bij De Arend

Bij De Arend werken we met ons hart. We zijn zoals we zijn: authentiek, oprecht en toegankelijk. Zonder fratsen. We gaan ongedwongen met elkaar om en staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Voor onze gasten zetten we iedere dag een extra stap, zodat onze gastvrijheid keer op keer een belevenis voor ze is.

Openstaande vacatures:

  • Barmannen en vrouwen
  • Bedieningsmedewerkers
  • Keukenhulpen
Sfeermakers pur sang!

Bedieningstoppers (m/v)

Wij zijn altijd op zoek naar echte (ervaren รฉn onervaren) horecatijgers voor in onze bediening! Ben je sociaal vaardig, houd je wel van een feestje en weet je van aanpakken? Dan is een bijbaantje bij De Arend wellicht iets voor jou. Je kunt bij ons namelijk alle kanten op, van restaurant tot bedrijfsfeest en van bruiloft tot tuinfeest. Of het nu gaat om het restaurant, onze gasterij of catering, we hebben je overal nodig!

Lijkt je het leuk? Stuur dan een mail of bel ons via 0487-521265.


Werken bij de Arend

Team van sfeer- en smaakmakers

Wij zoeken mensen die zich met ons kunnen identificeren. Horecatoppers, zoals koks, barmannen en -vrouwen, medewerkers in de bediening en spoelkeukenkampioenen. Ook staan we altijd open voor leerlingen en stagiairs die ervaring willen opdoen in de keuken of bediening. We zijn Kenwerk Erkend Leerbedrijf en aangesloten bij HorecaVakPunt (HVP).

Ben jij een sfeer- en smaakmaker met sociale voelsprieten? Dan ben je van harte welkom in onze โ€˜familieโ€™.