Werken bij De Arend

Bij De Arend werken we met ons hart. We zijn zoals we zijn: authentiek, oprecht en toegankelijk. Zonder fratsen. We gaan ongedwongen met elkaar om en staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Voor onze gasten zetten we iedere dag een extra stap, zodat onze gastvrijheid keer op keer een belevenis voor ze is. Ook als team zetten we voor elkaar een extra stap, zodat we iedere werken aan een super teamwork, met uiteraard de leukste en gezelligste borrels en teamuitjes!

Wij zoeken mensen die zich met ons kunnen identificeren. Horecatoppers, zoals koks, barmannen en -vrouwen, medewerkers in de bediening en spoelkeukenkampioenen. Ook staan we altijd open voor leerlingen en stagiairs die ervaring willen opdoen in de keuken of bediening. We zijn Kenwerk Erkend Leerbedrijf en aangesloten bij HorecaVakPunt (HVP).

Ben jij een sfeer- en smaakmaker met sociale voelsprieten? Voel je van harte welkom in onze ‘familie’.

Openstaande vacatures:

Verder zijn wij altijd op zoek naar:

 • Bedieningstoppers
 • Barmannen en vrouwen
 • Keukenhulpen
 • Afwashulpen
Wij zoeken per direct een:

(Junior) catering/facilitair manager (m/v)

Om onze cateringbrigade te versterken zijn we op zoek naar een (junior) catering/event manager. Naast de voorbereidingen, opbouw en verzorgen van events en cateringen op locatie, ben je samen verantwoordelijk voor de structuur, het onderhoud en de vernieuwingen van onze catering tak.

Een belangrijk deel van je werkzaamheden bestaat uit het voorbereiden, regelen en vervolgens coördineren van alles wat hierbij komt kijken.

Zie jij het wel zitten?
Vertel dan iets leuks over jezelf en stuur dit samen met je CV naar Marcel (marcelbrack@dearendwinssen.nl). Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met 0487-521265.


Wij zoeken per direct een:

Zelfstandig werkend catering kok (m/v)

Om onze keukenbrigade te versterken zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok die werkzaam zijn zal zijn in onze cateringkeuken. In ons cateringteam werk je samen met 2 tot 3 collega-smaakmakers met als doel om keer op keer een hoogstaande, unieke en smaakvolle belevenis te creëren voor onze gasten. Vervolgens verzorgen we dit op de meest uiteenlopende feesten en partijen op locatie.

Ons dynamische familiebedrijf ademt gastvrijheid en beleving, en verzorgt al sinds 1899 borrels, hapjes, diners, buffetten, BBQ’s voor o.a. bruiloften, feesten, (zakelijke)evenementen en andere gelegenheden.

Zie jij het wel zitten?
Vertel dan iets leuks over jezelf en stuur dit samen met je CV naar Robbert (robbertvierboom@dearendwinssen.nl). Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met 0487-521265.


Wij zoeken:

Bedieningstoppers (m/v)

Wij zijn altijd op zoek naar echte (ervaren én onervaren) horecatijgers voor in onze bediening! Ben je sociaal vaardig, houd je wel van een feestje en weet je van aanpakken? Dan is een bijbaantje bij De Arend wellicht iets voor jou. Je kunt bij ons namelijk alle kanten op, van restaurant tot bedrijfsfeest en van bruiloft tot tuinfeest. Of het nu gaat om het restaurant, onze gasterij of catering, we hebben je overal nodig!

Wij zoeken concreet:

 • Parttime bedieningsmedewerkers:
  • op oproepbasis óf;
  • aanstelling voor vaste uren (in overleg).

Lijkt je het leuk? Stuur dan een mail naar Stijn of bel ons via 0487-521265.


Wij zoeken:

Barmannen- en vrouwen

Gaat jouw hartje sneller kloppen van de lekkerste biertjes, mooie wijnen, goede koffie en prachtige cocktails en aperitieven? Dan zijn onze barren wellicht jouw perfecte happy place! Zowel voor ons restaurant als op partijen in onze gasterij en op locatie, zijn we op zoek naar ervaren (én onervaren) barmannen en/of barvrouwen.

Wij zoeken concreet:

 • Parttime barmannen en vrouwen:
  • op oproepbasis of;
  • vaste uren in overleg.

Begint het al te borrelen? Stuur dan een mail naar Stijn of bel ons via 0487-521265.


Wij zoeken:

Keukenhulpen (parttime, stage, BBL)

Heb je passie voor lekker koken en ben je het liefste de hele dag met eten bezig? Dan is De Arend de ideale plek om alles te leren over alles wat er in de horecakeuken gebeurt, met de handen uit de mouwen!

Van het mee voorbereiden van buffetten, diners en hapjes voor meerdere gezelschappen tegelijk, tot het meedraaien in onze restaurantkeuken,  bij ons leer je de fijnste kneepjes van het vak.

Wij zoeken concreet:

 • Parttime keukenhulpen:
  • op oproepbasis of;
  • vaste uren in overleg.
 • Stages en/of leerlingen BBL

Kook jij van enthousiasme? Stuur dan een mail naar onze chefkok Davy of bel ons via 0487-521265.


Wij zoeken spoelkeukenkampioenen:

Afwashulpen

Zoek je een spetterende bijbaan met met doorschuifmogelijkheden? Kom dan lekker afwassen bij De Arend! De spoelkeuken is de perfecte plek om jezelf te ontwikkelen én zonder jou staat alles stil! Wil je leren om lekker hard en efficiënt te werken, maar ook hoe je werkt in teamverband en hoe de dynamiek in de horeca werkt? Dat is dit de bijbaan voor jou.

Wij zoeken concreet:

 • Afwashulpen
  • op oproepbasis.

Lijkt het je leuk? Stuur dan een mail naar Stijn of bel ons via 0487-521265.