Trouwen in Winssen

Een bruiloft is dé bijzondere en intieme dag, waarbij je wilt dat alles op rolletjes loopt. Het is een dag vol spanning en emoties, waar je zo min mogelijk bezig moet zijn met regelen. Je moet maximaal kunnen genieten! Wist je dat De Arend ook een officiële trouwlocatie is? We kunnen de ceremonie laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige binnentuin of in één van onze huiselijke en intieme binnenruimtes. Je bruiloft vier je bij ons op je eigen manier. Wij houden ervan om wensen in vervulling te laten gaan!

trouwlocatie winssen de arend cateraar bruiloft

Sfeervolle trouwlocatie

De landelijke omgeving van de Arend zorgt al voor de nodige sfeer, waar onze ruimtes en binnentuin zelf nog een schepje bovenop doet. We staan al ruim 120 jaar op deze locatie, waarbij iedere hoekje authentieke geschiedenis uitademt. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en zorgen voor een huislijke ambiance. Dat levert heel wat fraaie fotolocaties op. Niet alleen onze groene binnentuin is een geweldige locatie, ook de verschillende ruimtes van het restaurant of de aangrenzende boomgaard staan tot je beschikking. Jullie kunnen natuurlijk ook een stukje de natuur ingaan en de Uiterwaarden gebruiken als fotolocatie. Onze smaakmakers zorgen daarbij dat jullie gasten het niet alleen naar de zin hebben en zich thuis voelen, maar ook culinair verwend en verrast worden.

Trouwen op verschillende locaties

Jullie kunnen de ceremonie ook op een andere locatie houden. Wij kunnen vanuit onze catering expertise meebewegen naar een unieke, of eigen gekozen locatie om jullie gasten te ontvangen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Protestantse kerkje in Winssen of de sfeervolle boomgaard tegenover ons restaurant. Misschien willen jullie trouwen bij het ouderlijk huis, dat ene mooie kasteel of op een locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Waar jullie ook willen trouwen: wij zijn graag jullie aanspreekpunt voor de hele dag, waarbij we alles regelen zoals jullie dat willen. We nemen alles uit handen, van de hapjes en drankjes tot aan de aankleding. Zo zijn jullie, ook thuis of op een andere locatie, te gast op jullie eigen bruiloft.

trouwlocatie winssen de arend cateraar bruiloft

Trouwen in De Arend: Feest!

De Gasterij van De Arend wordt vaak in één adem genoemd met ‘feest vieren’. Onze sfeervolle gasterij met zijn intieme sfeer maakt het de perfecte locatie voor bruiloften. De locatie is ideaal om na een lange trouwdag stijlvol te genieten van een sfeervol diner, of om lekker los te gaan met een spectaculair feest. Alle faciliteiten zijn aanwezig, van een podium tot een geluidsinstallatie, waar een DJ of band gebruik van kan maken. Wat jouw voorkeur ook heeft, wij zorgen dat het een avond wordt om niet te vergeten.

de-arend-winssen-gasterij-feest

Gastvrij Winssen

Wil je na een lange dag niet meer denken aan een lange reis naar huis? Dan zijn er talloze verblijfplaatsen in Winssen, zoals Hoogh Huys, B&B Maas en Waal of B&B Bouwlust. Wij kunnen je hierin zeker adviseren en informeren over de mogelijkheden in de buurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We laten je graag helemaal je eigen dag plannen en kunnen je hier ook in begeleiden. Bekijk in onze aanvraagmodule vast een aantal arrangementen en menukeuzes. Vraag in een paar kliks een offerte aan en controleer direct de beschikbaarheid.

Alles top verzorgd

Wat hebben wij genoten bij jullie! Onze bruiloft is helemaal geslaagd mede dankzij jullie. Dankjewel voor alle goede zorgen, de service was echt top!

– Bruidspaar, juli 2022

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Bedankt voor de goede zorgen!

Heel erg bedankt voor de goede zorgen op onze trouwdag, we hebben er echt van genoten! Extra complimenten voor het heerlijke diner. Al onze gasten waren onder de indruk van de kwaliteit en wijzelf waren daarbovenop heel blij met de invulling van onze wens om het minder zout te maken.

– Huwelijksdiner op locatie