Zakelijke lunch of diner bij De Arend in Winssen

Restaurant de Arend in Winssen is een perfecte plek voor een zakelijke lunch of diner, of je nu een informele plek zoekt voor een overleg in ons restaurant of een eigen ruimte zoekt voor een vergadering, presentatie, workshop, training of een zakelijke lunch of diner met een besloten groep.

Goed bereikbaar restaurant

Geniet van de groene, rustige en inspirerende omgeving van ons restaurant en combineer je zakelijke lunch of diner met een fijne wandel- of fietsroute. Neem plaats op ons terras, met uitzicht op de boomgaard van Winssen. De rustieke omgeving van restaurant de Arend is al een goede start voor je zakelijke bijeenkomst. Restaurant De Arend is goed bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid.

IMG 4091

Hoge kwaliteitsnorm

We hebben 5 multifunctionele ruimtes beschikbaar die niet alleen gezellig en huislijk zijn ingericht, maar ook van alle moderne gemakken zijn voorzien. Daarbij beschikken we over verschillende AV-mogelijkheden. Iedere ruimte is toegespitst op een andere groepsgrootte en voorbereid op zakelijke bijeenkomsten.

Ook op culinair vlak houden we onze normen ontzettend hoog: we werken met biologische en lokale ingrediënten en bereiden iedere maaltijd op ambachtelijke wijze. Zo houden we de kwaliteit hoog en constant.

Service voorop

Bij het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, zoals een training of presentatie, komt al genoeg kijken. Wij nemen je de zorgen van de gastvrijheid graag uit handen en staan van ontvangst tot vertrek voor je klaar. We zullen er alles aan doen om het jullie groep zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je bij binnenkomst onthaald worden met koffie of thee met iets lekkers, zorgen wij voor een bijzondere zakelijke lunch of diner en zorgen we dat het jullie niets ontbreekt.

Ons oog voor detail gaat dan ook verder dan de keuken; we zorgen dat al onze gasten zich echt thuis voelen als ze bij ons komen zitten.

00877002 44F4 4126 A896 FAFBE0F5C090 e1643710094943

Verschillende ruimtes

Voor iedere groepsgrootte hebben we wel een geschikte ruimte, zodat je nooit in een veel te grote of juist een te krappe kamer zit. Zo is er de sfeervolle opkamer voor maximaal 6 personen. In het Voorhuis kunnen we groepen van maximaal 35 personen ontvangen en het Bovenhuis biedt ruimte voor maximaal 12 personen. Wil je met een gezelschap langskomen en gebruikmaken van onze private dining-mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier over onze verschillende vergaderarrangementen. Via de aanvraagmodule zie je snel de beschikbaarheid en opties, en ontvang je direct een prijsopgaaf.

Referenties