Catering bij een congres

Als pauzemoment of na afloop van een congres is iedereen wel toe aan een stukje ontspanning. Even napraten, kennismaken, kennis delen met mensen binnen je netwerk of herinneringen ophalen met oude bekenden: hoe kan dat beter dan onder het genot van heerlijk verrassende smaken? Waar je jouw bijeenkomst ook houdt, onze catering zorgt dat het aan niemand zal ontbreken.

Catering voor ieder moment van de dag

Bij catering denken de meeste mensen aan een diner, maar we zijn ook beschikbaar voor het organiseren van koffie-ontvangst of ontbijtbuffetten, het verzorgen van snacks of het serveren met handzame hapjes in de vorm van een walking dinner. Je kunt De Arend zelfs inschakelen voor de hele dag, waarbij we ons aanbod aanpassen op het moment van de dag.

de-arend-catering-walking-dinner-bedrijfsfeest
20190919 Fresh Forward 297

Grootse beleving

We zijn al tientallen jaren bezig met het verzorgen van catering: voor kleine bedrijven, maar ook congressen van bijvoorbeeld de Raboud Universiteit. Locaties waar De Arend een vaste gast is, zijn bijvoorbeeld de St. Stevenskerk in Nijmegen, het Inspyrium in Cuijk en andere bijzondere (bedrijfs)locaties in de regio. Bij onze congres catering gaan we dan ook verder dan het aanbieden van enkel hapjes en drankjes: we spreken samen af wat jullie in gedachten hebben en kunnen daarvoor een geschikte ruimte inrichten naar jullie wensen. Dat zorgt hoe dan ook voor een grootse beleving!

Natuurlijk genieten

Al 120 jaar staan we voor gastvrijheid en verrassende smaken. We passen onze gerechten aan op het seizoen, geïnspireerd op de beschikbaarheid van de (vooral lokale en biologische) ingrediënten. De gerechten zijn klassiek en herkenbaar, maar we doen ons best om telkens weer verrassend voor de dag te komen met spannende combinaties. Om die kwaliteit de borgen worden alle gerechten op ambachtelijke wijze bereid. Diezelfde normen hanteren we ook bij onze catering lunch en diner, die ook volledig vegan vormgegeven kan worden.

Meedenken in de indeling

Uiteraard zetten we onze ervaring in om mee te denken over de dagverdeling. Wanneer is er behoefte aan iets te drinken, wanneer wil je hapjes serveren of moet er een buffet klaarstaan voor de lunch? We denken graag met jullie mee, altijd met het oog op de aanwezige gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens in onze aanvraagmodule. Deze genereert direct een offerte, van waaruit we graag rond de tafel zitten om jullie evenement door te spreken.

stevenskerkorgel 06 853931509

Referenties