Kom je picknicken in de boomgaard?

Bloei op Moederdag

Op z'n durps gezellig!

Het Bloei Festival is het kleinste, maar ook gezelligste Moederdagfestival van Winssen en omstreken. Sinds de eerste editie in 2017 staat ieder jaar op Moederdag de Dorpsboomgaard ’t Groene Hart in Bloei. Creativiteit, smaken en livemuziek beleef je op dit festival in een ontspannen, landelijke sfeer. Echt op z’n ‘durps’ gezellig!

2020, opnieuw tot bloei!

Dit jaar, in 2020, is de opzet iets anders. Ter gelegenheid van de opening van het terras bij De Arend, zal Bloei voornamelijk op het terras en de straat plaatsvinden. Natuurlijk gaan we ook weer picknicken in de boomgaard!


Wees welkom en beleef het zelf

Programma 2020

Jaarlijks organiseerde De Arend een proeverij in de gasterij. Nadat een actieve en betrokken groep vrijwilligers besloot om de boomgaard in Winssen op te knappen, ontstond het idee voor Bloei Festival. Dit heeft geresulteerd in dit Winssense festivalletje. In 2020 met een weer nét iets andere opzet, wat kun je dit jaar verwachten bij Bloei?

  • Picknickparty in de boomgaard
  • Opening Klompenpad vanaf 10.45 uur
  • Terras met lunch en borrel
  • Sappen uit de boomgaard en van de Haneman
  • Speciaal Bloei-biertje van de Winssense microbrouwerij HØP
  • Live muziek
  • Kidscorner

We beginnen vanaf 12.00 en de entree is gratis


Uitgelicht

Picknicken in de boomgaard

Wil je je moeder op Moederdag verrassen maar weet je nog niet hoe? Of wil je lekker met vrienden en familie genieten van een unieke picknick-lunch in de Winssense dorpsboomgaard?

Tijdens Bloei op zondag 10 mei kun je lekker komen picknicken. Hiervoor kun je -voorafgaand- een picknickmand bestellen naar wens. De keuze is reuze en je stelt jouw eigen mand samen voor jou en je gezelschap. Denk aan een verschillende belegde broodjes, een lekkere fles wijn of Winssense sapjes.

Op de dag van het evenement laat je je bestelling zien en kun je je mand afhalen bij De Arend, de locatie hiervoor staat aangegeven.

 


Uitgelicht

Lokale smaakmakers

In Winssen bloeit het van de maatschappelijke en smaakvolle initiatieven. Er is bijna niets in Winssen dat we niet ‘zelf’ kunnen, er gaat niks boven ‘eigus’ zeggen we dan hier.

Zo kun je dit jaar weer genieten van een uniek Bloei-speciaalbiertje, speciaal voor deze dag gebrouwen door Lenn en Marijn van HØP microbrouwerij ‘de Haneman.

In de dorpsboomgaard vind je voornamelijk appelbomen met de meest uiteenlopende soorten. Deze appel worden door de vrijwilligers geplukt en geperst tot 100% biologisch sap. Eigenlijk wat ze bij De Haneman al jaren doen in Winssen. Kom lekker proeven!


Happen en borrelen bij De Arend

Opening terras en lunchkaart

In de aanloop naar mei 2020 gaan we de stoep voor De Arend aanpakken, we gaan namelijk een terras bouwen!

Op dit terras willen we vanaf mei dit jaar lunch, borrel en diner gaan serveren. Daarvoor is Bloei een uitgelezen gelegenheid om te komen proeven van verrassend bijzondere smaken die onze smaakmakers met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

Zondag 10 mei 2020 zijn wij vanaf 12.00 uur geopend voor lunch en borrel, inclusief live muziek op het terras en de straat

Neem contact op voor meer info of vragen