Wilt u een evenement organiseren?

Evenementen van De Arend: beleef het mee!

Omdat organiseren nu eenmaal onze passie is, doen we dat twee keer per jaar ook zelf. Het Bloei Festival en de Kermis in Winssen zijn twee lokale evenementen van De Arend die inmiddels zijn uitgegroeid tot echte spraakmakers waar keer op keer naar wordt uitgekeken.

Bloei Festival, op z’n ‘durps’ gezellig

Het Bloei Festival is het kleinste, maar ook gezelligste festival van Winssen en omstreken. Sinds de eerste editie in 2017 staat ieder jaar op Moederdag de Dorpsboomgaard ’t Groene Hart in Bloei. Creativiteit, smaken en livemuziek beleef je op dit festival in een ontspannen, landelijke sfeer. Echt op z’n ‘durps’ gezellig!

Zo ontstond Bloei

Jaarlijks organiseerde De Arend een proeverij in de gasterij. Nadat een actieve en betrokken groep vrijwilligers besloot om de boomgaard in Winssen op te knappen, ontstond het idee voor Bloei Festival. Waarom zouden we de krachten niet bundelen? Het heeft geresulteerd in dit succesvolle Winssense festivalletje. Wat je er kunt verwachten:

  • Verrassende programmering met lokale, regionale en landelijke muzikanten.
  • Aparte speciaalbiertjes, mooie wijnen, biologische sappen en ijskoude smoothies.
  • Picknickparty waarbij je je eigen picknickmand bestelt.
  • De ‘Braoerij’ waar de hele dag de barbecue en smoker voor je branden.

Kermis Winssen en De Arend

Al jarenlang staat het tweede weekend van augustus in het teken van de Winssense Kermis. Naast de kermisattracties weten veel mensen ook de weg te vinden naar de gezellige kermistent die we ieder jaar speciaal hiervoor inrichten. Een kleine reünie vindt er dan plaats. Samen met oude bekenden een biertje drinken en genieten van livemuziek.