Evenementen organisatie door De Arend

Organisatietalent zit bij ons als gasterij, restaurant en cateraar ingebakken. Strakke planningen en tegelijkertijd een flexibele instelling zijn dagelijks nodig om onze gasten het beste voor te schotelen. Maar het zijn ook dé ingrediënten voor een perfecte organisatie van evenementen.

Wij zijn je organisatiepartner

In alle hectiek die de organisatie van een evenement met zich meebrengt, blijven wij kritisch én vlot samenwerken. Dankzij deze werkwijze halen wij deadlines. En laat de organisatie van een evenement nu de ultieme deadline zijn. Daarom denken we graag met je mee. Van concept tot en met styling zijn wij je organisatiepartner. Geef ons het vertrouwen en wij leveren het hoogst haalbare.

Creatieve evenementen productie

Wij zijn graag het creatieve brein achter je evenement. Daarvoor duiken we in jouw DNA als opdrachtgever, maar ook in dat van je bezoekers. Wat zijn jouw doelen en hun verwachtingen? We brengen ze samen tijdens het evenement. Daarbij zoeken we soms de randjes op, zodat je evenement een onvergetelijke herinnering achterlaat.

Food, entertainment & styling

Als sfeer- en smaakmakers zijn wij al aan veel evenementen als cateraar verbonden. Smaken laten beleven met verse producten op locatie en sfeer laten proeven met een onderscheidende styling. Dat is waar we goed in zijn. Primetime is onze partner als het gaat om eventstyling en -techniek. Omdat organiseren nu eenmaal onze passie is, doen we dat twee keer per jaar ook zelf met het Bloei Festival en de Kermis.

Wij bewegen mee in de sfeer van jouw locatie en omgeving

Een sfeervol evenement, verdient een sfeervolle unieke locatie. Waar kan dat nou beter dat in je eigen vertrouwde omgeving, waar jouw bedrijf en/of gelegenheid het middelpunt van alle aandacht is? Van open weiland tot bedrijfshal en van Waalstrand tot steenfabriek, wij hebben de ervaring om deze locaties om te toveren tot een ware experience. Uiteraard vol sfeer, maar ook altijd anders!

Wat bij ons wel altijd hetzelfde blijft, is de oprechte aandacht die we iedereen geven en de kwaliteit die voor ons vanzelfsprekend is. Zo maken we iedere gelegenheid onvergetelijk.

Culinaire invulling en verzorging

Waar een evenement is, wordt gevierd. En waar gevierd wordt, wordt gegeten en gedronken! Op jouw unieke locatie kan dat natuurlijk bij uitstek. Ons team van smaakmakers staan paraat om jou en je gezelschap te verrassen met de meest kwalitatieve, eigentijdse en vertrouwde gerechten en dranken. Geheel aangepast op de wens van de opdrachtgever en altijd denkend vanuit de doelstelling van het evenement. Dat maakt onze catering uniek!

Referenties

Super bruiloft!

Bruiloft gehad en was werkelijk geweldig. Het personeel vriendelijk en behulpzaam en werken hard. Heerlijk gegeten met toch grote groep. Gastvrijheid met dikke letters.

– Patrick

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Fantastisch trouwfeest!

Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd met 160 man. We hebben in de avond gegeten met 50 daggasten. Het hoofdgerecht was echt heel erg snel op tafel bij iedereen en het eten smaakte Fantastisch. We zijn vriendelijk geholpen en het contract was fijn en gemakkelijk. Het team aan personeel denkt graag met je mee! Heel erg tevreden over alles. Dankjewel de Arend!

– Melanie & Mike

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Goed verzorgde 40-jarig bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van ons 40-jarig huwelijksfeest. Alles was goed verzorgd, lekkere taart, hapjes en een fijne bediening. Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige avond.

– Anoniem

De Arend is bijzonder!

Het is altijd weer een fijne sfeer en een hartelijk welkom bij binnenkomst. Klasse bediening en gezelligheid. Het eten is voortreffelijk en smakelijk en zo mooi opgemaakt! Ga zo door en veel succes toegewenst!

– Henk

Review

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. “

lorem ipsum

Geweldig feest en diner gehad!

Erg leuke locatie voor een bruiloft. Zeer goede en attente verzorging. Ruimte was precies goed. Fijn dat er ook wat lage stoelen en tafels waren voor de ouderen onder ons.

– Anita