Voor onze cateringen en evenementen op locatie, zijn wij per direct op zoek naar een:

Zelfstandig werkend catering kok (m/v)

dienstverband: fulltime

Om onze keukenbrigade te versterken zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok die werkzaam zijn zal zijn in onze cateringkeuken. In ons cateringteam werk je samen met 2 tot 3 collega-smaakmakers met als doel om keer op keer een hoogstaande, unieke en smaakvolle belevenis te creëren voor onze gasten. Vervolgens verzorgen we dit op de meest uiteenlopende feesten en partijen op locatie.

Ons dynamische familiebedrijf ademt gastvrijheid en beleving, en verzorgt al sinds 1899 borrels, hapjes, diners, buffetten, BBQ’s voor o.a. bruiloften, feesten, (zakelijke)evenementen en andere gelegenheden.

Naast de keukenwerkzaamheden, zul je samen met de chef-kok verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en continue vernieuwing gerechten en concepten die we in onze Gasterij (feesten en partijen) en op locatie serveren. Onze catering verzorgt namelijk ook alle partijen vanaf 30 gasten in onze Gasterij. Daarnaast worden vanuit de keuken, met ondersteuning van onze restaurant koks, nog 3 aparte ruimtes bediend voor groepen tot zo’n 180 personen.

Jij:

 • bent echte smaakmaker en een hardwerkende kok
 • hebt ontembare passie voor koken en smaken
 • werkt graag met pure, lokale en eerlijke ingrediënten
 • weet hoe je jouw creativiteit in gerechten en concepten kwijt kunt
 • hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt ook graag in de weekenden
 • werkt graag in een onwijs leuk en ambitieus team

Wij:

 • zijn een echt familiebedrijf met maar liefst 5 generaties
 • willen je graag ondersteunen en begeleiden in je verdere groei in je vak
 • hebben 120 jaar ervaring aan gastvrijheid in huis en aan huis
 • zijn authentiek met een uniek eigen karakter
 • staan voor de verrijking van smaak en beleving

Zijn we een match?

Zie jij het wel zitten? Vertel dan iets leuks over jezelf en stuur dit samen met je CV naar Robbert Vierbom (robbertvierboom@dearendwinssen.nl). Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met 0487-521265.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Robbert Vierboom robbertviervoom@dearendwinssen.nl / 0487 52 12 65
Huub Tromp / huubtromp@dearendwinssen.nl / 0487 12 65

Het familiebedrijf De Arend

De Arend is een écht familiebedrijf en heeft een rijke historie in gastvrijheid. In 1899 gestart als dorpscafé en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van feesten, partijen en catering. Inmiddels staat de vijfde generatie klaar en openden we in juli 2019 ons à la carte restaurant.

Bij De Arend vind je de herkenbare ‘durpse gezelligheid’. Het ons-kent-ons-gevoel dat in Winssen heerst, zetten wij voort in onze gasterijcatering, evenementen en ons restaurant. Huiselijke intimiteit voert er de boventoon, terwijl we met ons organisatietalent en oog voor kwaliteit, onze gasten verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid serveren.