Catering

Natuurlijk verwelkomen we jou en jouw gasten maar wat graag in onze sfeervolle Gasterij De Arend, maar we draaien onze hand ook niet om voor catering op locatie. We komen graag op locatie om catering te verzorgen voor jouw verjaardag, jubileum, feest, bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid.

Volledig naar wens

Smaken zijn er niet alleen om te proeven, maar ook om te ervaren. Onze catering is dan ook een belevenis. Geen standaard gerechten of keuze uit menu’s, maar een maatwerkrestaurant op locatie. Deze vers bereide gerechten worden persoonlijk geserveerd, afgestemd op de sfeer die het evenement of feest ademt en perfect georganiseerd. Het woord ‘catering’ krijgt door ons een andere lading.

events-de-arend-bedrijfsfeest-catering

Soorten catering

De afgelopen decennia hebben we veel ervaring opgebouwd als cateraar en kunnen we verschillende soorten catering aanbieden, van een buffet in verschillende stijlen tot het aanbieden van walking dinners. We kunnen zelfs intieme meergangendiners op locatie organiseren. Belangrijk is de kwaliteit van het eten: we passen onze gerechten aan op de seizoenen en de beschikbaarheid van de ingrediënten. We gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten, net als in ons restaurant.

Aankleding

We gaan verder dan het serveren van smakelijke gerechten: we zijn echt een organisatiepartner die met je meedenkt over ieder aspect van jouw evenement. We kunnen iedere ruimte helpen aankleden; wil je thuis trouwen? Dan ontwerpen we je tuin mee en plaatsen een tent waar we het diner en het feest kunnen verzorgen. Wil je een bedrijfsfeest in een bepaald thema? We bouwen een kantoorruimte of loods om tot een feestruimte, volledig in stijl. Zo nemen we je alle zorgen uit handen.

Heb je binnenkort wat te vieren en wil je dit graag thuis of op een andere bijzondere locatie doen? Wij denken graag met je mee en combineren onze creativiteit met de wensen van jou en je gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of ontvang in een paar klikken een offerte via onze aanvraagmodule.

de-arend-catering-walking-dinner-bedrijfsfeest

Een greep uit onze opdrachtgevers